1 filter
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

12 Beoordelingen

De leukste herinneringen aan uw evenement!

€ 595 - € 895
Vintage Bruiloft
100% match

Vintage Bruiloft

Terug in de tijd op een stijlvolle manier met een vintage bruiloft thema

prijs op aanvraag
Festival Bruiloft
100% match

Festival Bruiloft

Genieten van uw bruiloft in festival stijl, compleet georganiseerd!

prijs op aanvraag
Fotobooth bruiloft | Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Fotobooth bruiloft

Bruiloft

Een bruiloft is natuurlijk een bijzondere gelegenheid waar mensen die elkaar lief hebben, elkaar beloven om voor eeuwig van elkaar te houden. Bij een bijzondere dag hoort natuurlijk ook een bijzonder feest. Een bruiloft bestaat uit verschillende onderdelen maar vaak ziet een bruiloft er zo uit: huwelijksvoltrekking, middagborrel, diner en als laatste een feest.

Een paar belangrijke kenmerken aan een bruiloft die overal wel te vinden zijn, zijn: de bruidsjurk, de trouwringen, de geloften, het trouwfeest en het eten. Maar een heel belangrijk ding voor een bruiloft is het vastleggen ervan.

Fotobooth

Een fotobooth of fotohokje is een booth waarin u foto's kunt maken. Iets anders dan een bruiloft fotograaf Vaak met effecten op props erbij, worden in een fotobooth de leukste kiekjes gemaakt waar nog men jaren plezier van heeft. Een fotobooth wordt vaak ingezet in leuke plekken of speciale gelgenheden zoals een fotobooth bruiloft, fotobooth feest of fotobooth kerst. Deze gelegenheden zijn vak erg persoonlijk en/of speciaal en het maken van mooie herinneringen is hierom erg belangrijk.

Tegenwoordig is een fotobooth erg populair en zien we steeds vaker terug bij plekken zoals de Urban Outfitters, leuke cafe's of op feesten en festivals. Sommige fotobooths hebben speciale effects waardoor de fotos nog leuker zijn en/of grappiger. Dit soort foto's zijn leuk als kleine aandenken van een bijzondere gelegenheid en altijd grappig om terug te zien na een aantal jaren.

Fotobooth bruiloft

Heeft u binnekort een bruiloft van uzelf of iemand anders? Wilt u speciale aandenkjes hebben zodat u later eraan terug kan denken? Boek dan een fotobooth bruiloft bij Evenses. Evenses heeft verschillende soort opties voor een fotobooth bruiloft die u kunt huren en wij staan 24/7 gereed om uw vragen te beantwoorden.

Waarom een fotoboth bruilloft?

Een fotobooth bruiloft is een leuk idee om uw bruiloft nog meer bijzonder te maken en om leuke herinneringen te maken voor u maar ook voor al uw gasten!

Wat voor opties zijn er voor een fotobooth bruiloft?

Evenses bied allerlei opties voor een fotobooth bruiloft zoals:

  • Led-fotohokje: Een fotobooth bruiloft met sierlicht of leuke andere kleurlicht? Boek deze led fotohok waar u en uw gasten leuke verlichte foto's kunt maken.
  • Fotozuil: De mini photobooth is dé oplossing voor iedere gelegenheid in een compacte ruimte.
  • Fotobooth bruiloft: Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.
  • Branded photobooth: Prachtige gepersonaliseerde herinneringen van uw fotobooth bruiloft, feest of evenement.
  • Fototrailer: Een trailer als foto hokje erg leuk voor je buitenevenement nu te boeken!
  • Fotobuzz: Een ouderwets Volkswagen busje zorgt voor de origineelste foto's! Eenvoudig boeken bij Evenses
  • Foto Mirror: Spiegeltje spiegeltje op het feest, wie is het leukste foto beest?

Fotobooth bruiloft boeken

Wilt u een fotobooth bruiloft boeken? U kunt een fotobooth bruiloft boeken bij Evenses. Of het nou uw fotobooth bruiloft is of voor iemand anders, boek fotobooth bruiloft bij Evenses en zet uw leukste lach op voor de foto.

De fotoboth bruiloft boekingen zorgen altijd voor een leuke aandenken en de fotobooth boekingen zijn altijd een groot spektakel.

Bij Evenses kunt u:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.