Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
LED-fotohokjes zijn moderne fotocabines die zijn uitgerust met LED-verlichtingstechnologie. Ze zijn populair op evenementen zoals bruiloften, feeste...
Lees meer

4,8 (15 Beoordelingen)
€ 695 - € 995
Halloween feest organiseren
100% match

Halloween feest organiseren

Trick or Treat! Organiseer een geweldig griezelig Halloween feest.
Een griezelig Halloween feest organiseren in oktober is natuurlijk heel erg leuk. Denk bijvoorbeeld aan een Halloween feest ...
Lees meer

4,9 (9 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Gemaskerd bal
100% match

Gemaskerd bal

Boek een compleet georganiseerd mysterieus gemaskerd bal voor uw gelegenheid!
Bent u ook fan van Bridgerton, of lijkt het u leuk om ooit een gemaskerd bal bij te wonen? Organiseer zelf een ge...
Lees meer

5 (7 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Event planner

Een event plannen lijkt voor heel veel mensen een hele opgave. Met een goede event planner kan echter het schijnbaar onmogelijke mogelijk gemaakt worden. Bij het organiseren van een goed gepland event komt ook enorm veel kijken, maar met de juiste event party planners en professional event planners kunt u er zeker van zijn dat uw event plannen of andere grootse plannen voor verschillende gelegenheden door een professionele event planner goed wordt geregeld. Bij Evenses kunnen wij een event planning met u maken die precies bij uw gelegenheid past.
Bij ons kunt u in gesprek over wat voor een event u wilt organiseren en wat voor een opvulling u hier graag bij ziet. Party planners weten overal een feestje van te maken en een wedding event planner weet precies wat er allemaal bij het plannen van een bruiloft komt kijken en wat hier een bijpassende opvulling voor kan zijn. Zo zit er bij ons ook een bedrijfsevent planner samen met een meeting planner en wij kunnen u ook helpen aan een food event planner. Al deze event planners werken bij Evenses. U kunt al deze social event planners zien als een event orginazation.
Wij leveren enkel niet alleen het plan voor u op en hoe deze het beste georganiseerd kan worden, maar wij zorgen dat alles voor u geregeld wordt. Wij hebben onder andere het contact met de leverancier voor de desbetreffende apparatuur en acts en zorgen dat alle apparatuur en andere benodigdheden op tijd op locatie worden geleverd zodat alles ruim op tijd startklaar staat voor uw evenement!

Event planner Event planner

Meeting planner

Om kort uit te leggen wat er komt kijken bij het plannen van verschillende events zal ik een paar voorbeelden van event planners geven. Zo wordt er bij een meeting event planner gekeken om wat voor een meeting het gaat, wat voor een sfeer de meeting moet hebben en wat de planning is zodat we de juiste opmaak hiervoor kunnen regelen. Eigenlijk wordt onder een meeting planner het zelfde verstaan als een business event planner. Bij dit soort gelegenheden kan er bijvoorbeeld entertainment zoals een coverband en catering geboekt worden door de party planners en food event planner. Door ons brede aanbod van artiesten en genres kunt u alle kanten op die u wilt. Ook qua het eten kunt u bijvoorbeeld allerlei kraampjes bestellen. Dit kan een foodtruck zijn maar wij hebben ook voor een heel uitgebreide catering de connecties voor lekkere hapjes met een bijpassend fleurig jasje er omheen. Hier kunt u ook personeel bij reserveren als u daar de voorkeur aan geeft.

Party planners

Er zijn tegenwoordig enorm veel evenementen die worden gepland. Als u zelf een evenement wilt plannen kunt u er voor kiezen om het allemaal om één artiest te laten draaien of meerdere artiesten te boeken voor uw evenement door een event planner van Evenses om de juiste event plannen te realiseren. U kunt ook kiezen voor opvulling op de achtergrond van uw gelegenheid of evenement. Zo wordt er door een wedding event planner de muziek voor bij de bruiloft uitgezocht en geregeld voor zowel voor, na en/of tijdens de ceremonie. Een wedding event planner kan ook voor u de opmaakt van uw bruiloft regelen. Zo kunnen event planners van Evenses bij andere event plannen ook voor de opmaak van uw evenement zorgen om deze in de juiste stijl neer te zetten. Voor kinderfeestjes weten party event planners juist vaak acts zoals goochelaars te boeken en de ijskraam. U kunt bijvoorbeeld ook voor een communie boekingen doen bij een event planner van Evenses. Wilt u het nog groter aanpakken dan kunt u ook terecht bij een van onze festival planners.

Event planner Event planner

Event Planner Boeken

Wij willen als event planners de event planning zo goed mogelijk plannen en aan te passen aan uw wensen. Daarom zullen wij u om de juiste informatie vragen die toepasselijk is voor het event wat u wilt organiseren. Een event planner is handig om te boeken als u er zeker van wilt zijn dat uw evenement compleet is en om uw ideeën hierin zo goed mogelijk naar voren te laten komen. U kunt hierbij denken aan de sfeer die de event planner op uw event kan verzorgen en de overige boekingen en faciliteiten die belangrijk zijn voor de opmaakt van uw event. Deze informatie bespreken onze event planners het liefste telefonisch en via de mail zodat het zo snel mogelijk geregeld kan worden. Onze event planners nemen in eerste instantie telefonisch contact met u op zodra uw aanvraag binnen is gekomen bij Evenses en via de mail kunnen wij ook de overige details bespreken wanneer wij goed contact met u hebben. Het is uiteraard ook mogelijk om alleen mail of bel contact te hebben met een event planner van Evenses als u dit fijner vind. U kunt de contact gegevens van Evenses voor al uw vragen aan een event planner vinden op onze site.Waarom een themafeest organiseren?

Het organiseren van een themafeest kan een leuke manier zijn om een feestelijk en uniek evenement te creëren en om uw gasten te laten genieten van een nieuwe en spannende ervaring. Een themafeest kan ook helpen bij het creëren van een gemeenschappelijke sfeer en eenheid onder uw gasten.

Hoe lang duurt het om een themafeest te organiseren?

Dit hangt af van het type themafeest dat u organiseert en de omvang van het evenement. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden om alles te plannen en te organiseren. Het is het beste om ruim van tevoren te beginnen om ervoor te zorgen dat alles op tijd en binnen uw budget kan worden geregeld. Ook Evenses kan vanaf het begin meehelpen bij het organiseren van uw feest.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar