Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
Laat uw gasten plaats nemen in het LED Fotohokje. Na simpelweg op de knop te drukken worden er 4 foto's gemaakt. Deze worden direct afgedrukt en kun...
Lees meer

4,7 (12 Beoordelingen)
€ 595 - € 895
Halloween feest organiseren
100% match

Halloween feest organiseren

Trick or Treat! Organiseer een griezelig Halloween feest.
Een griezelig Halloween feest organiseren in oktober is natuurlijk heel erg leuk. Denk bijvoorbeeld aan een Halloween feest voor een ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Gemaskerd bal
100% match

Gemaskerd bal

Boek een compleet georganiseerd mysterieus gemaskerd bal voor uw gelegenheid!
Een gemaskerd bal geregeld voor u! Wat een leuk idee om een gemaskerd bal te organiseren! Wij helpen u graag met...
Lees meer

prijs op aanvraag
White party
100% match

White party

Boek een compleet georganiseerde white party voor uw gelegenheid!
Een white party georganiseerd voor u! Wij bij Evenses helpen u graag bij het organiseren van een white party. Samen met u st...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Event planner

Een event plannen lijkt voor heel veel mensen een hele opgave. Met een goede event planner kan echter het schijnbaar onmogelijke mogelijk gemaakt worden. Bij het organiseren van een goed gepland event komt ook enorm veel kijken, maar met de juiste event party planners en professional event planners kunt u er zeker van zijn dat uw event plannen of andere grootse plannen voor verschillende gelegenheden door een professionele event planner goed wordt geregeld. Bij Evenses kunnen wij een event planning met u maken die precies bij uw gelegenheid past.
Bij ons kunt u in gesprek over wat voor een event u wilt organiseren en wat voor een opvulling u hier graag bij ziet. Party planners weten overal een feestje van te maken en een wedding event planner weet precies wat er allemaal bij het plannen van een bruiloft komt kijken en wat hier een bijpassende opvulling voor kan zijn. Zo zit er bij ons ook een bedrijfsevent planner samen met een meeting planner en wij kunnen u ook helpen aan een food event planner. Al deze event planners werken bij Evenses. U kunt al deze social event planners zien als een event orginazation.
Wij leveren enkel niet alleen het plan voor u op en hoe deze het beste georganiseerd kan worden, maar wij zorgen dat alles voor u geregeld wordt. Wij hebben onder andere het contact met de leverancier voor de desbetreffende apparatuur en acts en zorgen dat alle apparatuur en andere benodigdheden op tijd op locatie worden geleverd zodat alles ruim op tijd startklaar staat voor uw evenement!

Event planner Event planner

Meeting planner

Om kort uit te leggen wat er komt kijken bij het plannen van verschillende events zal ik een paar voorbeelden van event planners geven. Zo wordt er bij een meeting event planner gekeken om wat voor een meeting het gaat, wat voor een sfeer de meeting moet hebben en wat de planning is zodat we de juiste opmaak hiervoor kunnen regelen. Eigenlijk wordt onder een meeting planner het zelfde verstaan als een business event planner. Bij dit soort gelegenheden kan er bijvoorbeeld entertainment zoals een coverband en catering geboekt worden door de party planners en food event planner. Door ons brede aanbod van artiesten en genres kunt u alle kanten op die u wilt. Ook qua het eten kunt u bijvoorbeeld allerlei kraampjes bestellen. Dit kan een foodtruck zijn maar wij hebben ook voor een heel uitgebreide catering de connecties voor lekkere hapjes met een bijpassend fleurig jasje er omheen. Hier kunt u ook personeel bij reserveren als u daar de voorkeur aan geeft.

Party planners

Er zijn tegenwoordig enorm veel evenementen die worden gepland. Als u zelf een evenement wilt plannen kunt u er voor kiezen om het allemaal om één artiest te laten draaien of meerdere artiesten te boeken voor uw evenement door een event planner van Evenses om de juiste event plannen te realiseren. U kunt ook kiezen voor opvulling op de achtergrond van uw gelegenheid of evenement. Zo wordt er door een wedding event planner de muziek voor bij de bruiloft uitgezocht en geregeld voor zowel voor, na en/of tijdens de ceremonie. Een wedding event planner kan ook voor u de opmaakt van uw bruiloft regelen. Zo kunnen event planners van Evenses bij andere event plannen ook voor de opmaak van uw evenement zorgen om deze in de juiste stijl neer te zetten. Voor kinderfeestjes weten party event planners juist vaak acts zoals goochelaars te boeken en de ijskraam. U kunt bijvoorbeeld ook voor een communie boekingen doen bij een event planner van Evenses. Wilt u het nog groter aanpakken dan kunt u ook terecht bij een van onze festival planners.

Event planner Event planner

Event Planner Boeken

Wij willen als event planners de event planning zo goed mogelijk plannen en aan te passen aan uw wensen. Daarom zullen wij u om de juiste informatie vragen die toepasselijk is voor het event wat u wilt organiseren. Een event planner is handig om te boeken als u er zeker van wilt zijn dat uw evenement compleet is en om uw ideeën hierin zo goed mogelijk naar voren te laten komen. U kunt hierbij denken aan de sfeer die de event planner op uw event kan verzorgen en de overige boekingen en faciliteiten die belangrijk zijn voor de opmaakt van uw event. Deze informatie bespreken onze event planners het liefste telefonisch en via de mail zodat het zo snel mogelijk geregeld kan worden. Onze event planners nemen in eerste instantie telefonisch contact met u op zodra uw aanvraag binnen is gekomen bij Evenses en via de mail kunnen wij ook de overige details bespreken wanneer wij goed contact met u hebben. Het is uiteraard ook mogelijk om alleen mail of bel contact te hebben met een event planner van Evenses als u dit fijner vind. U kunt de contact gegevens van Evenses voor al uw vragen aan een event planner vinden op onze site.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar