Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Party Collective
100% match

Party Collective

Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.
Party Collective biografie Partyband 'Party Collective' is dé coverband die met hun ongelooflij...
Lees meer

4,8 (27 Beoordelingen)
€ 2695 - € 4885
JFP Partyband boeken
100% match

JFP Partyband boeken

Pop, Rock, Funk tot Dance. Deze dynamisch coverband brengt een ieder aan het dansen!
Bent u op zoek naar een coverband voor u feest? Een bruisende show, met veel energie is waar deze 6 koppi...
Lees meer

5 (1 Beoordeling)
€ 2100 - € 3865
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!
Allround duo die altijd de juiste snaar raakt, laat u verrassen! Bent u op zoek naar een geweldig allround duo voor uw ju...
Lees meer

4,9 (37 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!
Jack Club Music boeken Wilt u dansen? Dan dansen ze mee. Wilt u een relaxed achtergrondgeluid? Dan relaxen ze mee. Wilt u bekende klan...
Lees meer

5 (5 Beoordelingen)
€ 1495 - € 3995
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Country Muziek Artiesten

Country muziek heeft net als elk ander muziekgenre een eigen cultuur. In de Verenigde Staten komt country muziek het meest voor. Muziek is eigenlijk in het algemeen heel belangrijk voor elke cultuur. Country muziek is toch een soort van mix van verschillende traditionele muziek. Ook in Europa en in Ierland of het noorden van Nederland komt country muziek voor. In de jaren 1920 werd het populairder. Daarna zijn er veel verschillende genres ontstaan. Vervolgens heeft country, net als blues en rhythm and blues, de hedendaagse populaire muziek, en in het bijzonder rock, grotendeels beïnvloed. Country muziek heeft miljoenen fans over de hele wereld, vooral in de Verenigde Staten, Canada, Australië, maar ook in Europa, en dan met name in Ierland en Duitsland. Over de hele wereld zijn er veel country muziek artiesten en country muziek liefhebbers die country festivals bijwonen.

Wat zijn country muziek artiesten?

De naam zegt het eigenlijk al. Country muziek artiesten zijn artiesten die country muziek maken. In de 18e eeuw trokken mensen andere landen in. Hierdoor konden zij een nieuw leven beginnen. Emigranten brachten hun muziekinstrumenten mee. In het weekend kwam men bij elkaar na doordeweeks hard te hebben gewerkt. Dit deden zij om te ontspannen en samen muziek te maken. Hierdoor is er country-and-western muziek ontstaan. Op een gegeven momenten kregen veel country muziek artiesten meer bekendheid via radiostations. Maar country muziek begon pas echt heel bekend te worden toen country muziek artiest Jimmy Rodgers, de Father of Country Music, platen uitbracht. Hij scoorde ongelofelijk veel hits.

Country muziek door de jaren heen

In 1920 begonnen countrymuzikanten hun muziek opt te nemen en zij behaalden er succes mee. De geschiedenis van countrymuziek is erg verbonden met de geschiedenis van de productie van films. Countrymuziek had niet alleen veel invloeden van de Westerse gemeenschap, ook van filmmuziek. Bovendien werd country muziek veel op televisie gedraaid.

In de jaren 50 en vroege jaren 40 zagen mensen potentie in het genre country muziek. Platenmaatschappijen namen de moeite om zich op country muziek te richten en creëerde een nieuwe stijl van country. Hier gebruikte country muzikanten van en zij blonken uit. In de jaren 60 en 70 kregen ook veel vrouwelijke artiesten interesse in country muziek. Zij hadden affiniteit voor country muziek en bleken hier erg getalenteerd in te zijn. In de 1980s begonnen mensen kennis te nemen van de supersterren in het country genre. Zij stegen ontzettend in populariteit.

Country muziek artiesten hadden veel te vieren in de jaren 90, want de genre scoorde commercieel succes. In het jaar 2000 tot heden kwamen er nog meer bekende artiesten, zoals Taylor Swift. Country muziek heeft allerlei verschillende stijlen. Het kan variëren van pop, tot rock, maar het kan ook oudere country muziekkwaliteiten omvatten.

Erachter komen welke country artiest bij u past

Wilt u erachter komen welke country muziek artiest het beste bij u past? Daarvoor zijn wij er! Evenses heeft een breed aanbod van zangers tot bands, ook country muziek artiesten.

Als u via Evenses boekt, dan kunt er vanuit gaan dat uw evenement in orde zal zijn.

Niet alleen vindt u bij ons een grote variatie aan bands en zangers in verschillende genres, maar u vindt ook een team van eventspecialisten dat u met plezier en de beste service ervoor wilt zorgen dat uw feest slaagt.

U kunt 7 dagen per week contact met ons opnemen. Wat voor soort evenement of feestje u ook organiseert, bij Evenses vindt u een partner die u kunt vertrouwen.

country muziek artiesten

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar