Brassband

Een brassband huren? Onze brassbands maken elk bedrijfsfeest, dorpsfeest, evenement en huwelijk tot een groot feest! De bands zijn persoonlijk door ons geselecteerd op ervaring en uitstraling. Bekijk hier de opties!Brassband huren? Een energieke brassband is een leuke toevoeging voor ieder feest, huwelijk en bedrijfsfeest. Bekijk hier onze selectie en kies de drumband die u wenst te boeken voor uw evenement, pleinfeest, verjaardag en straatfeest.

 

Een swingende brassband is een geweldige act voor tijdens uw feest, festival, evenement en openingsceremonie. De brassbands bestaan uit uitsluitend professionele muzikanten, persoonlijk door Evenses geselecteerd. De brassbands zijn voor diverse gelegenheden te boeken. Dankzij de swingende drumlijnen met een Caribisch tintje zijn onze brassbands een garantie voor een vermakelijk optreden. Onze brassbands zijn al jaren bezig met het verzorgen van entertainment voor jong en oud. Wat voor gasten u ook heeft op uw gelegenheid, de brassbands spelen altijd in op het publiek. Ook is een brassband enorm interactief, omdat ze door de zaal kunnen lopen. Ze kunnen natuurlijk ook op een podium spelen.

 

Brassband voor ieder feest, straatfeest en bedrijfsfeest

 

Onze brassbands zijn te boeken in verschillende formaties. De standaard optie is een brassband bestaande uit drummers en blazers. U kunt de band echter ook huren met danseressen om het geheel nóg feestelijker te maken. Als u echt spektakel zoekt kan de band zelfs met vuurspuwers optreden. Zo is er voor ieder wat wils. Wij bieden u altijd een all-in pakket aan. Dit betekend dat er geen onverwachte kosten achteraf worden gerekend. Denk hierbij aan bijvoorbeeld reiskosten en kosten van de geluidsapparatuur. Bij Evenses zit dit allemaal bij een boeking inbegrepen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

new rythim brassband huren feest
New Rhythm Brassband
New Rhythm Brassband is een swingende band die van ieder evenement een succes weet te maken!
Vanaf:
€845,-prijs op aanvraag
Brassband boeken
Shake
Deze Caribische brassband zal uw gasten en feest letterlijk wakker doen schudden!
Vanaf:
€795,-prijs op aanvraag