1 filter
Sorteer op: Relevantie
Maan
100% match

Maan

3 Beoordelingen

Deze prachtige zangeres won in 2015 The Voice of Holland.

prijs op aanvraag
Corry Konings boeken
100% match

Corry Konings boeken

3 Beoordelingen

Volkszangeres Corry Konings, bekend van het levenslied. Is nu te boeken bij Evenses!

€ 3495 - € 5590
Bekende Nederlandse vrouwen | Evenses
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende Nederlandse vrouwen

Geraldine Kemper, Maan, Chantal Janzen, Sylvie Meis, Katja Schuurman, I Am Aisha, Ilse DeLange, Imca Marina en Monica Geuze hebben een ding met elkaar gemeen en dat is dat ze bekend staan als bekende Nederlandse vrouwen, of BN’ers. Als men aan bekende Nederlandse vrouwen denkt, denken ze vaak aan voetbal vrouwen zoals Yolanthe Cabau of Mikkey Kiemeney. Maar niet alleen zijn deze vrouwen meer dan het beroep van hun man, er zijn nog honderden andere sterke en mooie bekende Nederlandse vrouwen. Allemaal samen zijn deze bekende Nederlandse vrouwen het gezicht van Nederland en onze media, u kunt ze namelijk overal tegenkomen. Of het nu op de televisie is, op de radio, in een magazine of op toneel, deze bekende Nederlandse vrouwen zijn de ster van onze media.

Bekende Nederlandse presentatrices

bekende Nederlandse vrouw bekende Nederlandse vrouwen.jpg
We hebben allerlei categorieën als het gaat om bekende Nederlandse vrouwen. De eerste en waarschijnlijk de meest bekende Nederlandse vrouwen zijn de Nederlandse presentatrices. Denk bijvoorbeeld aan Chantal Janzen die samen met een prachtige doos humor op bijna elke televisie show te zien is, Geraldine Kemper die bekend is van BNN en twee keer genomineerd was voor een Zilveren Televizier-Ster Vrouw, Laurien Verstraten die naast presentatrice ook een getalenteerde zangeres is, of Nienke Plas die een comedian, presentatrice, actrice en zangers in een is.

Bekende Nederlandse zangeressen

bekende Nederlandse vrouw bekende Nederlandse vrouwen.jpg
Naast presentatrices, hebben we natuurlijk ook bekende Nederlandse zangeressen. Prachtige, krachtige vrouwen die u van uw stoel blazen met hun mooie en sterke stemmen. Evenses bied een groot aanbod aan bekende Nederlandse zangeressen:

Bekende nederlandse actrices

bekende Nederlandse vrouwen bekende Nederlandse vrouw.jpg
Bekende Nederlandse actrices zijn ook een subcategorie onder bekende Nederlandse vrouwen. Deze vrouwen zijn het midden-punt van onze favoriete tv-series, films en toneelstukken. Bekende Nederlandse actrices zijn bijvoorbeeld; Abby Hoes, Linda de Mol, Carice van Houten en Thekla Reuten. Van shows tot in het echt acteren, deze power actrices zijn van alle markten thuis en vertegenwoordigen Nederland via media.

Bekende Nederlandse Youtubers

bekende Nederlandse vrouw bekende Nederlandse vrouwen
Een nieuwe maar wel belangrijke subcategorie van bekende Nederlandse vrouwen zijn de influencers of bekende Nederlandse Youtubers. Youtubers of influencers zijn beroemdheden die bekend zijn geworden door filmpjes te plaatsen op het sociale media platform: Youtube. Ook kunnen dit vrouwen zijn die bekend zijn geworden door andere sociale media platformen zoals Instagram. Vrouwen zoals Anna Nooshin zijn hiervoor een goed voorbeeld. Zij begon via Youtube en heeft gaanderweg zichzelf omhoog gekregen en is een welgestelde zakenvrouw nu met haar eigen bedrijf.

Bekende Nederlandse vrouwen boeken

Wilt u een bekende Nederlandse vrouw boeken? Evenses heeft een groot aanbod aan bekende Nederlandse vrouwen die u kunt boeken voor elke gelegenheid. Of u nou een bekende Nederlandse vrouw als zangeres voor een feest wilt, een bekende Nederlandse vrouw als spreker voor een bedrijfsfeest wilt of een bekende Nederlandse vrouw als youtuber voor een meet en greet. Evenses heeft vele opties voor u om de bekende Nederlandse vrouw die u wenst te boeken.

Kijk op onze website voor de vele opties aan bekende Nederlandse vrouwen. Evenses werkt met alleen de beste en meest profesionele artiesten en wij kunnen u hierdoor garanderen dat uw gelegenheid zonder zorgen vlekkeloos kan verlopen.

Nieuwsgierig? Vraag gerust een offerte aan op onze website en onze event-specialisten zullen u verder helpen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.