Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!
Bent u op zoek naar een geweldig allround duo voor evenement? Dan is Two Delight een echte aanrader. Bekijk de video's v...
Lees meer

4,9 (37 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
Coverbak
100% match

Coverbak

Ga voor de ultieme funk, soul en disco experience met deze 8-koppige feestband!
Coverbak is een bruisende 8-koppige funk en soul Coverband, klaar om jouw evenement naar een hoger niveau t...
Lees meer

4,7 (11 Beoordelingen)
€ 2250 - € 3250
Party Collective
100% match

Party Collective

Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.
'Party Collective' is dé Coverband die met hun ongelooflijke energie iedere zaal op zijn kop ...
Lees meer

4,8 (27 Beoordelingen)
€ 3895 - € 4885
JFP Partyband
100% match

JFP Partyband

Pop, Rock, Funk tot Dance. Deze dynamisch coverband brengt een ieder aan het dansen!
Bent u op zoek naar een Coverband voor u feest? Een bruisende show, met veel energie is waar deze 6 kop...
Lees meer

4,7 (10 Beoordelingen)
€ 2100 - € 3865
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Artiest voor zomerfeest boeken

Het belang van het boeken van de juiste artiest voor uw zomerfeest

Het plannen van een zomerfeest kan een overweldigende taak zijn, maar het kiezen en boeken van de juiste artiest voor uw zomerfeest kan een enorm verschil maken. De artiest die u kiest, kan de stemming en sfeer van uw feest bepalen. Het belangrijkste is dat de artiest de energie en opwinding van het zomerseizoen weerspiegelt.

Het boeken van de juiste artiest voor uw zomerfeest kan ook een unieke ervaring voor uw gasten creëren. De muziek, het entertainment en de ambiance kunnen de herinneringen die u en uw gasten zullen koesteren, aanzienlijk verbeteren. Het boeken van de juiste artiest voor uw zomerfeest is dus een beslissing die niet lichtvaardig genomen mag worden.

Bovendien kan het boeken van een artiest voor uw zomerfeest de populariteit van het evenement vergroten. Een goede artiest kan een grote menigte trekken, waardoor uw zomerfeest een succes wordt. Het is dus essentieel om een artiest voor uw zomerfeest te boeken die past bij uw evenement en doelgroep.

Kortom, het boeken van de juiste artiest voor uw zomerfeest is cruciaal. Van het verhogen van de sfeer tot het aantrekken van een grote menigte, het is een beslissing die een aanzienlijke invloed kan hebben op het succes van uw evenement.

Hoe de perfecte artiest voor uw zomerfeest te boeken: een stapsgewijze gids

Het boeken van de perfecte artiest voor uw zomerfeest kan een uitdaging zijn, vooral als u niet weet waar u moet beginnen. Daarom hebben wij deze stapsgewijze gids samengesteld om u te helpen bij het boeken van de perfecte artiest voor uw zomerfeest.

Begin met het definiëren van uw doelgroep. Wie zal er naar uw zomerfeest komen? Wat is hun muzieksmaak? Welk type entertainment genieten ze het meest van? Deze vragen zullen u helpen bij het kiezen van de juiste artiest voor uw zomerfeest.

Zodra u uw doelgroep heeft gedefinieerd, is het tijd om uw opties te onderzoeken. Er zijn talloze artiesten die beschikbaar zijn voor boekingen, maar niet allemaal zullen ze passen bij uw zomerfeest. Ga op zoek naar artiesten die aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren. Het internet is een geweldige bron voor dit onderzoek.

Zodra u een lijst met mogelijke artiesten hebt, is het tijd om hun beschikbaarheid te controleren. Neem contact op met hun boekingsagenten of managers en informeer naar hun schema's. Als ze beschikbaar zijn voor uw zomerfeest, vraag dan naar hun tarieven en wat er inbegrepen is in hun prestaties. Dit zal u helpen bij het budgetteren van het boeken van de artiest voor uw zomerfeest.

Als u eenmaal de perfecte artiest hebt gevonden, boek hem dan zo snel mogelijk. Artiesten kunnen snel volgeboekt raken, vooral in het zomerseizoen. Door vroeg te boeken, kunt u ervoor zorgen dat de artiest van uw keuze beschikbaar is voor uw zomerfeest.

Het boeken van de perfecte artiest voor uw zomerfeest kan een complex proces zijn, maar met een beetje planning en onderzoek kan het een stuk eenvoudiger worden.

Waarom u nu uw artiest voor het zomerfeest moet boeken

De zomer komt snel dichterbij en het is tijd om uw artiest voor het zomerfeest te boeken. Hoewel het misschien verleidelijk is om te wachten, zijn er veel redenen waarom u nu uw artiest voor het zomerfeest zou moeten boeken.

Ten eerste is het belangrijk om te begrijpen dat de vraag naar artiesten tijdens het zomerseizoen hoog is. Veel mensen organiseren zomerfeesten en zijn op zoek naar de perfecte artiest om hun evenement tot een succes te maken. Door nu uw artiest voor het zomerfeest te boeken, kunt u ervoor zorgen dat u de beste keuze krijgt en niet hoeft te settelen voor uw tweede of derde keuze.

Ten tweede kan het vroeg boeken van uw artiest voor het zomerfeest u ook geld besparen. Veel artiesten verhogen hun tarieven naarmate de zomer dichterbij komt, dus door nu te boeken kunt u mogelijk profiteren van lagere tarieven.

Ten slotte geeft het boeken van uw artiest voor het zomerfeest u de tijd om andere aspecten van uw evenement te plannen. Zodra de artiest geboekt is, kunt u zich concentreren op zaken als catering, decoraties en marketing voor uw evenement.

Tips om de beste artiest voor uw zomerfeest te boeken

Het boeken van de juiste artiest voor uw zomerfeest kan het verschil maken tussen een goed en een geweldig evenement. Hier zijn enkele tips om de beste artiest voor uw zomerfeest te boeken:

Begrijp uw publiek: de artiest die u boekt, moet aansluiten bij de smaak van uw publiek. Als u weet wat voor soort muziek en entertainment uw gasten waarderen, kunt u een artiest boeken die daaraan voldoet.

Onderzoek de artiest: voordat u een artiest boekt voor uw zomerfeest, is het belangrijk om hun werk te bekijken. Luister naar hun muziek, bekijk hun live optredens en lees recensies. Dit zal u een idee geven van hun stijl en of deze aansluit bij uw evenement.

Overweeg het budget: hoewel u misschien geneigd bent om de duurste artiest te boeken, is het belangrijk om binnen uw budget te blijven. Overweeg hoeveel u bereid bent uit te geven en zoek naar artiesten binnen dat prijsbereik.
Plan vooruit: Artiesten kunnen maanden van tevoren volgeboekt zijn, vooral tijdens het hoogseizoen. Zodra u de perfecte artiest voor uw zomerfeest heeft gevonden, boek hem dan zo snel mogelijk om teleurstelling te voorkomen.
Kijk naar de technische vereisten: Zorg ervoor dat uw locatie de technische vereisten van de artiest kan ondersteunen. Dit omvat zaken als geluidssystemen, podiumruimte en verlichting.

Misvattingen over het boeken van een artiest voor uw zomerfeest

Bij het boeken van een artiest voor uw zomerfeest kunnen er verschillende misvattingen ontstaan. Hier zijn enkele van de meest voorkomende, en de waarheid erachter:

"De meest dure artiest is de beste": Dit is niet noodzakelijkerwijs waar. De prijs van een artiest kan worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder hun bekendheid, vraag en schema. Een minder dure artiest kan net zo getalenteerd zijn, zo niet meer, dan een duurdere artiest.
"Ik kan op het laatste moment een artiest boeken": Dit is een risicovolle strategie. Veel artiesten boeken maanden van tevoren, en als je wacht, heb je misschien minder keuze. Het is altijd beter om vroeg te beginnen met het proces van het boeken van een artiest voor uw zomerfeest.

"Alle artiesten zijn hetzelfde": Dit is zeker niet waar. Elke artiest heeft zijn eigen unieke stijl, genre en optreden. Het is belangrijk om een artiest te kiezen die past bij de sfeer van uw zomerfeest.
"Het boeken van een artiest is te ingewikkeld": Hoewel het boeken van een artiest voor uw zomerfeest enige planning en onderzoek vereist, hoeft het proces niet ingewikkeld te zijn. Er zijn veel bronnen beschikbaar, zowel online als offline, om u te helpen bij het vinden en boeken van de perfecte artiest voor uw zomerfeest.

Bij het plannen van uw zomerfeest is het belangrijk om geïnformeerde beslissingen te nemen. Door deze misvattingen te begrijpen en te overwinnen, kunt u de perfecte artiest voor uw zomerfeest boeken en een onvergetelijk evenement creëren.Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar