Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
De Muzikale Avonturiers
100% match

De Muzikale Avonturiers

De Muzikale Avonturiers boeken voor een muzikale reis!
Heb je een evenement of feest met kids gepland? Wil je er graag en portie muzikaal en avontuurlijk entertainment aan toevoegen? De Muzi...
Lees meer

€ 745 - € 1495
Jongleur Danny
100% match

Jongleur Danny

Deze professional maakt van zijn jongleershow een ware sensatie, leuk voor uw evenement.
Om van uw feest een spectaculaire show te maken, is Jongleur Danny bij Evenses te huren. Deze jongleer...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 495 - € 1240
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Kindervoorstellingen

Kindervoorstellingen

Kindervoorstellingen zijn de perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met de wondere wereld van theater. Door middel van kindertheater worden jonge toeschouwers meegenomen op een avontuur waarin hun verbeelding en creativiteit worden geprikkeld. Van jeugdtheater tot peuter voorstellingen, er is voor ieder kind wat wils in de wereld van theater kindervoorstellingen.

Kindertheater

Kindertheater is speciaal ontworpen om kinderen op een speelse en interactieve manier te betrekken bij het verhaal. Het doel is om hun zintuigen te prikkelen en hun interesse in de kunst van het theater te wekken. In veel gevallen bevatten kindervoorstellingen elementen van muziek, dans en visuele effecten om de aandacht van de jonge kijkers vast te houden en hen te betoveren met een meeslepende ervaring.

Jeugdtheater

Jeugdtheater richt zich op een iets ouder publiek en biedt een breed scala aan voorstellingen die passen bij de interesses en leeftijden van kinderen in de basisschoolleeftijd. Vaak zijn deze voorstellingen gebaseerd op populaire kinderboeken, films of televisieprogramma's, waardoor ze direct herkenbaar en aantrekkelijk zijn voor de jonge toeschouwers. Jeugdtheater voorstellingen kunnen zowel educatief als vermakelijk zijn, en helpen kinderen om belangrijke levenslessen en sociale vaardigheden op te doen.

Peutervoorstellingen

Peutervoorstellingen zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en bieden een veilige, kleurrijke en boeiende omgeving waarin jonge kinderen kunnen genieten van de magie van het theater. Deze voorstellingen zijn vaak korter en eenvoudiger, met veel herhaling en fysieke humor om de aandacht van de kleintjes vast te houden. Theatervoorstellingen voor peuters kunnen een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van hun taal-, motorische en sociale vaardigheden. Theatervoorstellingen kinderen zijn een geweldige manier om gezinnen samen te brengen en een unieke ervaring te delen. Of het nu gaat om een spannend jeugdtheater avontuur, een ontroerende kindervoorstelling of een vrolijke peutervoorstelling, er is altijd een voorstelling die perfect past bij de leeftijd en interesses van elk kind.

Kindervoorstellingen

Voordelen Kindervoorstellingen

Naast de eerder genoemde voordelen van kindertheater, zijn er nog tal van andere redenen waarom het belangrijk is om kinderen mee te nemen naar kindervoorstellingen. In onze steeds digitalere wereld is het belangrijk om kinderen te laten ervaren hoe het is om live entertainment bij te wonen, waarbij ze hun zintuigen volledig kunnen benutten en leren omgaan met emoties die de voorstellingen oproepen. De diversiteit van het aanbod in het jeugdtheater zorgt ervoor dat er altijd wel een voorstelling is die aansluit bij de interesses van je kind. Zo zijn er bijvoorbeeld theatervoorstellingen gebaseerd op historische gebeurtenissen, sprookjes, mythen en legenden, en zelfs wetenschap en technologie. Deze voorstellingen kunnen een uitstekende aanvulling zijn op het onderwijs dat kinderen op school krijgen, en hen helpen om de wereld om hen heen beter te begrijpen en te waarderen.
Kindervoorstellingen zijn ook een uitstekende gelegenheid om kinderen te leren over verschillende culturen en tradities. Door het bijwonen van voorstellingen die afkomstig zijn uit diverse delen van de wereld, krijgen kinderen de kans om kennis te maken met nieuwe muziek, dans, kostuums en verhalen. Dit kan bijdragen aan hun algemene culturele ontwikkeling en hen helpen om een breder wereldbeeld te vormen. Bovendien kan het bezoeken van peuter voorstellingen en andere kindervoorstellingen een belangrijke rol spelen bij het opbouwen van een band tussen ouders en kinderen. Door samen naar het theater te gaan en de ervaring te delen, ontstaat er een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid binnen het gezin. Het biedt ook de perfecte gelegenheid voor ouders om met hun kinderen te praten over wat ze hebben gezien en geleerd, en om waardevolle herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Conclusie

De magische wereld van kindervoorstellingen biedt een onvergetelijke ervaring voor zowel kinderen als volwassenen. Door het bijwonen van kinder- en jeugdtheater kunnen kinderen niet alleen hun creativiteit en verbeelding ontwikkelen, maar ook belangrijke sociale vaardigheden en zelfvertrouwen opbouwen. Dus waar wacht je nog op? Neem je kinderen mee op een betoverend avontuur in de wondere wereld van kindervoorstellingen.

Kindervoorstelling boeken?

Wilt u een kindervoorstelling boeken voor uw gelegenheid? Via Evenses te boeken voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij Evenses kunt u:Wat is het leukste entertainment voor het kinderfeest?

Het kiezen van het juiste entertainment hangt af van een aantal factoren, zoals de leeftijd van de kinderen, de grootte van het evenement, de locatie, het budget en de interesses van de kinderen. Het is belangrijk om te zoeken naar entertainment dat past bij de specifieke behoeften van jouw evenement en dat geschikt is voor de leeftijdsgroep van de kinderen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar