Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Jack's Piano
100% match

Jack's Piano

De zanger pianist die zich aanpast aan al uw wensen!
Wilt u dansen? Dan danst hij met u mee. Wilt u een relaxed achtergrondmuziekje? Dan verzorgt hij dat. Jack's Piano is een allround-arties...
Lees meer

€ 695 - € 1215
The Piano Show
100% match

The Piano Show

De piano show is feestelijk piano entertainment, waarbij u uw verzoekjes kunt indienen.
Twee piano entertainers verzorgen een wervelende piano show! Met veel interactie met het publiek wordt ...
Lees meer

4,7 (6 Beoordelingen)
€ 1995 - € 3295
Lode
100% match

Lode

Pianist-zanger Lode is een allround entertainer en kan met alle muziekstijlen uit de voeten!
Spetterende piano entertainment of een intiem optreden, de keus is aan u! Van het beste uit de ...
Lees meer

4,8 (28 Beoordelingen)
€ 645 - € 1420
Zanger pianist Guus
100% match

Zanger pianist Guus

Zanger pianist Guus is een veelzijdige artiest met een breed en vrolijk repertoire.
Als zanger en pianist speelt Guus een zeer breed repertoire aan muziek, van rocks jaren 70, Nederlandstalig...
Lees meer

4,5 (7 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Zanger-pianist boeken

Een zanger-pianist is een muzikale artiest die zowel zang als piano speelt. Deze combinatie van vaardigheden maakt een zanger-pianist tot een bijzonder en gewild entertainment voor verschillende soorten evenementen. Of je nu op zoek bent naar de juiste muziek voor een intiem diner of een groot evenement, een zanger-pianist kan de perfecte muzikale sfeer creëren die past bij jouw evenement.

Bij Evenses bieden we een breed scala aan getalenteerde zanger-pianisten die de perfecte aanvulling kunnen zijn voor jouw evenement. In deze tekst zullen we meer informatie geven over wat een zanger-pianist precies is en wat de voordelen zijn van het boeken van een zanger-pianist bij Evenses.

Waarom kiezen voor een zanger-pianist?

Met een zanger-pianist krijg je een unieke muzikale ervaring. De combinatie van zang en piano stelt de artiest in staat om verschillende muziekstijlen te spelen, van klassieke ballads tot populaire hits. De pianomuziek ondersteunt de stem van de zanger en voegt een extra dimensie toe aan de uitvoering. Bovendien biedt een zanger-pianist veelzijdigheid, omdat ze beide vaardigheden beheersen. Ze kunnen een breed scala aan muziekgenres spelen, of je nu op zoek bent naar jazz, pop, rock, blues of iets anders. Met een zanger-pianist kun je er zeker van zijn dat je aan al jouw muzikale behoeften zult voldoen.

Bovendien biedt een zanger-pianist een intieme muzikale ervaring. Door hun kleinschalige opzet, zijn ze perfect geschikt voor intieme evenementen zoals diners, cocktailfeesten en huwelijksceremonies. Een zanger-pianist kan ook een persoonlijk tintje geven aan jouw evenement door nummers te spelen die speciaal zijn uitgekozen voor de gelegenheid.

Hoe een zanger-pianist boeken bij Evenses?

Evenses kan je helpen bij het boeken van een getalenteerde zanger-pianist die perfect past bij jouw specifieke wensen en vereisten voor jouw evenement of feest. Ons netwerk bestaat uit professionele artiesten, waaronder zanger-pianisten met een indrukwekkend repertoire en talent. Ons team van ervaren eventplanners zal nauw met je samenwerken om de juiste zanger-pianist te vinden die past bij de sfeer die je wilt creëren.

Onze zanger-pianisten zijn er om jouw evenement te voorzien van de perfecte muzikale sfeer, of het nu gaat om een klassieke bruiloft met romantische pianoklanken of een bedrijfsfeest met energieke pophits en swingende pianosolo's. Wij bieden zanger-pianisten voor verschillende soorten evenementen, van een intieme verjaardagsviering tot een groot festival. Bij Evenses vinden we de perfecte match tussen zanger-pianist en evenement, zodat jouw gasten kunnen genieten van een onvergetelijke muzikale ervaring.

Zanger-pianist.jpg

Hoe kan Evenses helpen?

Bij Evenses begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom bieden we een op maat gemaakte aanpak om ervoor te zorgen dat we de juiste zangeres-pianiste voor jou vinden. Bovendien kunnen onze zanger-pianisten ook worden geboekt als duo met bijvoorbeeld een saxofonist, gitarist of drummer om de muzikale ervaring nog verder uit te breiden. Ons team zal nauw met je samenwerken om jouw muzikale voorkeuren, budget en eventuele specifieke nummers of verzoeken die je hebt te behalen.

Bij ons kun je erop vertrouwen dat de door ons aanbevolen zanger-pianist de juiste kwalificaties en ervaring heeft om van jouw evenement een succes te maken. Bovendien bieden we transparante prijzen en contracten, zodat je volledig op de hoogte bent van wat je kunt verwachten voordat je een definitieve beslissing neemt. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen bij het vinden en boeken van de perfecte zanger-pianist voor jouw evenement, die past bij jouw specifieke wensen en eisen.

Conclusie

 • Unieke muzikale ervaring: Door de combinatie van zang en piano biedt een zanger-pianist een unieke muzikale ervaring die het publiek zal betoveren.

 • Veelzijdigheid: Omdat zanger-pianisten zowel zang als piano beheersen, zijn ze in staat om een breed scala aan muziekstijlen en genres te spelen, van jazz en pop tot rock en blues.

 • Persoonlijke benadering: Bij Evenses begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom bieden we een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat we de juiste zanger-pianist voor jouw evenement vinden. Ons team zal nauw met je samenwerken om te begrijpen wat je zoekt in een zanger-pianist, inclusief jouw muziekvoorkeuren, budget en eventuele specifieke nummers of verzoeken die je hebt.

 • Transparante prijzen en contracten: We bieden transparante prijzen en contracten, zodat je precies weet waar je aan toe bent voordat je een definitieve beslissing neemt.

 • Professionele artiesten: Bij Evenses hebben we een uitgebreid netwerk van professionele artiesten, waaronder getalenteerde zanger-pianisten met een indrukwekkend repertoire.

 • Beschikbaar voor verschillende soorten evenementen: Onze zanger-pianisten zijn beschikbaar voor verschillende soorten evenementen, van intieme feesten tot grote evenementen.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar