< Terug naar overzicht

Videozuil Deluxe

Deze videozuil is uitsluitend in combinatie te boeken, vandaar dat hij extra voordelig is!
vanaf: 
€125,-
5

Referenties

"Leuk deze combinatie! We hadden er zelf niet zo snel aan gedacht een videozuil te huren, maar zijn erg blij dat we dit toch gedaan hebben. Nu hebben we nog meer mooie herinneringen aan onze bruiloft!"
Pieter & Jessica
5
"Mooie zuil, handig te bedienen en neemt niet veel ruimte in beslag."
Gernand Bakker
4

Videozuil Deluxe

De Videozuil Deluxe is de ultieme manier om van ieder van uw gasten een persoonlijke boodschap op te nemen. Omdat de zuil onbemand is kunnen de videoboodschappen opgenomen worden wanneer uw gasten dit wensen en kunnen ze geheel zonder gêne hun gang gaan. Hij is gemakkelijk te bedienen en heeft een stijlvol, modern design. 

 

De Videozuil Deluxe is uitsluitend de boeken in combinatie met de Minibooth Deluxe of het Fotohokje, waardoor hij extra voordelig is! Deze interessante combinatie zorgt ervoor dat uw gasten enerzijds te gekke foto's kunnen maken en anderzijds ook een wat langere boodschap voor u achter kunnen laten. U krijgt al het materiaal naderhand digitaal doorgestuurd. 

 

Wilt u een Videozuil Deluxe combinatie boeken? Vraag een offerte aan via de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn zeven dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €595,- Lees meer
videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

Fotohokje De mooiste herinneringen aan uw evenement! €595,- Lees meer