Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Kinderentertainment
100% match

Kinderentertainment

Organiseert u een leuke dag voor de kinderen maar is de invulling nog lastig, dan bent u hier op de juiste pagina. Lees meer

Bedrijfsfeest PWC
100% match

Bedrijfsfeest PWC

Zo verliep de organisatie van het bedrijfsfeest van PWC.
Wat was de gelegenheid van uw feest? Rond de kerst hebben wij jaarlijks een feest met de afdeling binnen PWC. Normaal gesproken doen ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Bruiloft van Marcha en Martijn
100% match

Bruiloft van Marcha en Martijn

Zo verliep de organisatie van hun bruiloft
Benieuwd hoe wij een bruiloft kunnen organiseren? Een bruiloft organiseren kan overweldigend zijn. Er moet een hoop geregeld worden, daarbij is er ...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
50e verjaardag van Olga
100% match

50e verjaardag van Olga

Zo verliep de organisatie van de twee verjaardagen van Olga
Wat was de gelegenheid van uw feest? Both parties were to celebrate my 50th Birthday. On February 29 I had party together with my ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Silent disco huren Groningen

Silent disco

Zeker als u nog nooit van silent disco hebt gehoord, laat staan ​​dat u er geweest bent, klinkt dit concept misschien vreemd, maar oordeel niet te snel. Silent disco is een relatief nieuw concept op het gebied van partyplanning en entertainment, maar het heeft wel een aantal zeer interessante en leuke elementen. Denk bijvoorbeeld aan de veranderingen in muziek die u op hetzelfde feest kunt horen, de vele plekken waar silent disco's kunnen plaatsvinden maar gewone disco's niet, of silent disco's bieden de mogelijkheid om rustig te kunnen praten en met mensen te zijn wanneer je maar wilt. Daarnaast is het echt een beleving, zeker als dit uw eerste silent disco-ervaring is. U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat er nog lang nagepraat zal worden over uw silent disco.

Kortom, silent disco is een feest waar mensen dansen op de muziek waar ze naar luisteren via een draadloze koptelefoon. Koptelefoons die worden gedragen door mensen die zich in silent discos verzamelen, zijn uitgerust met ontvangers die signalen van radiostations ontvangen. Deze technologie vervangt de meeste klassieke luidsprekersystemen in nachtclubs en andere gelegenheden.

Groningen

Het is de hoofdstad van de provincie Groningen in Nederland en de grootste gelijknamige stadskern in de stad. In de provincies Groningen en Drenthe wordt deze plaats een stad genoemd. In 2021 telt de stad Groningen 202.900 inwoners.

Groningen is de grootste stad van Noord-Nederland. Groningen groeide van een gemeente met slechts 23.000 inwoners in 1795 tot een gemeente van ongeveer 100.000 inwoners in 1930. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog braken gevechten uit in Groningen.Tijdens de bevrijding in 1945 stond het grootste deel van de binnenstad in vlammen. Tegenwoordig is Groningen een stad met verschillende ambachten en industrieën. Groningen is ook een studentenstad, met meer dan 60.000 studenten, van wie er bijna 35.000 in de stad wonen

Silent disco huren Groningen

U wilt een feest geven in onze mooie Groningen maar weet nog niet wat en hoe? Evenses bied silent disco huren Groningen aan.

Redenen voor het kiezen van silent disco huren Groningen:

  • Silent disco huren Groningen zorgt ervoor dat u en uw gasten de muziek kunt horen die jullie willen horen. Wanneer er namelijk een liedje is die uzelf of een van de gasten niet zo ligt, kunt u het liedje skippen zodat u toch een liedje kunt luisteren die u wel leuk vind zonder de anderen te verstoren.
  • Silent disco huren Groningen heeft natuurlijk als grootste voordeel geen geluidsoverlast. Een feest geven in onze havenstad is heel leuk maar het nadeel aan een grote stad is dat er veel mensen wonen en dat u niet uw muziek op het hardst kan zetten. Bij een silent disco huren Groningen is dat probleem weg.
  • Silent disco huren Groningen geeft u de mogelijkheid om de muziek op een plezierige manier te beluisteren. U kunt zelf het volume bepalen en als u met mensen wilt praten kunt u de koptelefoon afzetten en hoeft u niet te schreeuwen wat normaal op een feest wel zo het geval is.

Kortom, een silent disco huren Groningen is perfect voor een feest idee.

U geeft een feest en wilt een silent disco huren Groningen dat gewoon uw feest nog beter maken? Dan kunt u silent disco huren Groningen bij Evenses! Silent disco huren Groningen bij Evenses.

Wilt u een silent disco huren Groningen voor uw feest? Silent disco huren Rotterdam voor een bedrijfsfeest? Silent disco huren Rotterrdam bij een festival of Silent disco huren Groningen bij een gelegenheid. Silent disco huren Groningen bij Evenses en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bij Evenses kunt u:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar