• laser show huren feest.jpg
 • show huren
 • laser lichten boeken
 • decoratie huren
 • church
 • laser
 • lightshow
 • laser show
laser show huren feest.jpg
show huren
laser lichten boeken
decoratie huren
church
laser
lightshow
laser show

Lasershow

prijs op aanvraag
4,6 (5 Beoordelingen)

Over Lasershow

Lasershows

Even alle aandacht voor Evenses Entertainment! Evenses is niet alleen uw erkend boekingsbureau die u voorziet van fantastische evenementen, dj's, acts en bands. Evenses kan u ook voorzien van geweldige lasershows. Een lasershow is een echte eye-catcher. Als opening van een groot event of juist als climax van uw evenement. De lasershow kan ook als aanvullend effect tijdens optredens van
een DJ of band gebruikt worden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Van een live beam lasershow tot compleet geprogrammeerd maatwerk op muziek. Logo’s, animaties, special effects, alles is mogelijk. Wilt u de opening voor uw bedrijf organiseren, maar weet u niet hoe? Dan kunt u wellicht de keuze maken om een lasershow aan te vragen. Met een lasershow van Evenses bent u voorzien van spotlights, voldoende licht en tevreden gasten. Evenses Entertainment zorgt namelijk al meer dan 12 jaar voor entertainment en weten hierdoor wat zij ter beschikking moeten stellen voor hun klanten. Daarom krijgt u bij ons een wervelende lasershow waar uw gasten nog lang over zullen praten. Namens Evenses denken we graag met u mee over meerdere mogelijkheden.

Evenses Entertainment organiseert meer

Niet alleen verzorgt Evenses lasershows voor elke gelegenheid. Wij kunnen namelijk leuke ideeën samenstellen. U kunt hierbij dan een DJ met een lasershow inbeelden. Dat is super leuk, want zowel het publiek als de DJ maakt een toffe ervaring mee. Wij stemmen muziek en lasershows af op uw smaak en wensen. Al helemaal voor grote evenementen hebben wij lasers in ons assortiment die alles compleet maakt. Wij werken met entertainment-lasers van Kvant. Dit Europese merk behoort tot de top van de laser wereld en staat bekend om haar betrouwbaarheid, hoge output en supersnelle scanners. In combinatie met een van onze laser operators wordt het meeste uit iedere show gehaald. Deze lasers zijn geschikt voor in de open lucht of voor indoor-events. Wij kunnen uw wensen ontwerpen en realiseren. Het lijkt net een droom die uitkomt en niet meer weg te denken valt. Niet alleen valt het niet meer weg te denken maar zullen uw gasten ook versteld staan!

Lasershow Dordrecht & Enschede

U heeft vast gehoord dat Dordrecht en Enschede de beste lasershows hebben. Zo worden bijvoorbeeld op oud en nieuw de meest waanzinnigste lasershows gegeven. Burgers uit die steden genieten van de effecten die de lasers kunnen creëren. Lasershow Dordrecht heeft namelijk een groot bereik en hetzelfde geldt voor Enschede. Hierdoor kunnen veel mensen het zien. Evenses probeert dit effect bij grote events na te bootsen, zodat het voor iedereen zichtbaar en leuk is.

Voordelen en nadelen

De voordelen van lasershows is dat ze super leuk zijn en dat de meeste klanten een hele andere customer experience ervaring, zij krijgen namelijk het gevoel dat ze in een andere dimensie zitten. Helaas kan een lasershow ook nadelen hebben. Evenementen gebruiken vaak lasers of lichten met een hoge lichtintensiteit, die in een bepaalde ruimte of luchtruim schijnen. Door de felheid van deze lichten kan de luchtvaardigheid in gevaar gebracht worden. Hier houden wij bij Evenses wel rekening mee. Wij zijn namelijk uw erkend boekingsbureau die u alleen een leuke ervaring wilt aanbieden. Hierdoor is het bij ons beschikbaar om een lasershow/lichtshow aan te vragen.

Desondanks de voordelen en nadelen hoeft hoeft u echt niet te aarzelen om ideeën te bespreken. Wij zijn er slechts om u te helpen. Wij willen er namelijk voor zorgen dat u de beste lasershow van uw leven meemaakt en dat gasten er maar over door zullen praten en garanderen dat alles veilig, vlekkeloos en soepel zal verlopen.

Lasershow

Lasershow boeken

Wilt u een lasershow boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een lasershow boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt bij ons lasershows huren!

Bij Evenses kunt u ook:

Ontvang de beschikbaarheid van Lasershow
Starttijd

5 Beoordelingen
4,6 (5 Beoordelingen)

Piet en Sarah van de Steeg
Wij hebben de lasershow in combinatie met een DJ geboekt voor ons 25-jarig jubileum. De lasershow was een geweldige toevoeging, we hebben genoten!
Restaurant Van Bleiswijk
De lasershow is een echte aanrader. Al onze gasten spreken er nog steeds over
Hans de Schaijk
Ik als DJ heb vaak met een lasershow opgetreden, maar nog nooit heb ik zelf zo genoten van een lasershow. Totdat ik deze zag!
Chantal
Goede ervaring met de samenwerking. Communicatie voorafgaand kon iets duidelijker maar was verder goed! En brassband en massages waren top!
+ bekijk alle reviews

FAQ

Waarom techniek inhuren?

Technische apparatuur en diensten zijn essentieel voor het succes van een evenement, vooral als het gaat om licht, geluid en videodisplays. Technische apparatuur en diensten kunnen u helpen om een professionele en indrukwekkende sfeer te creëren, waardoor uw evenement nog meer impact heeft.

Welke soorten technische apparatuur en diensten zijn er beschikbaar?

Er zijn tal van technische apparatuur en diensten beschikbaar, zoals geluidsapparatuur, lichtapparatuur, videodisplays, podiums, trussing, rigging, stroomvoorziening enzovoort.

Is het mogelijk om technische apparatuur en diensten zelf te installeren en te bedienen?

Dit hangt af van het type apparatuur en uw technische kennis. Sommige technische apparatuur en diensten zijn vrij eenvoudig te installeren en te bedienen, terwijl andere complexer zijn en meer technische kennis vereisen. Het is belangrijk om het juiste personeel te hebben voor het opzetten en bedienen van de apparatuur om er zeker van te zijn dat het evenement soepel verloopt.

Is er ondersteuning beschikbaar als er technische problemen optreden tijdens het evenement?

Ja, het technische verhuurbedrijf moet ondersteuning bieden en technische problemen tijdens het evenement kunnen oplossen. Het is belangrijk om duidelijke afspraken te maken over de ondersteuning die beschikbaar is en hoe u contact kunt opnemen met het technische verhuurbedrijf in geval van problemen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

laser show huren feest.jpg Lasershow
prijs op aanvraag
4,6 (5 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar