Lasershow

Lasershow huren? De lasershow is een echte eye-catcher. Leuk voor uw feest en evenement.

4,6 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
laser show huren feest.jpg
show huren
laser lichten boeken
decoratie huren
church
laser
lightshow
laser show
laser show huren feest.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Lasershow
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Lasershows

Even alle aandacht voor Evenses Entertainment! Evenses is niet alleen uw erkend boekingsbureau die u voorziet van fantastische evenementen, dj's, acts en bands. Evenses kan u ook voorzien van geweldige lasershows. Een lasershow is een echte eye-catcher. Als opening van een groot event of juist als climax van uw evenement. De lasershow kan ook als aanvullend effect tijdens optredens van
een DJ of band gebruikt worden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Van een live beam lasershow tot compleet geprogrammeerd maatwerk op muziek. Logo’s, animaties, special effects, alles is mogelijk. Wilt u de opening voor uw bedrijf organiseren, maar weet u niet hoe? Dan kunt u wellicht de keuze maken om een lasershow aan te vragen. Met een lasershow van Evenses bent u voorzien van spotlights, voldoende licht en tevreden gasten. Evenses Entertainment zorgt namelijk al meer dan 12 jaar voor entertainment en weten hierdoor wat zij ter beschikking moeten stellen voor hun klanten. Daarom krijgt u bij ons een wervelende lasershow waar uw gasten nog lang over zullen praten. Namens Evenses denken we graag met u mee over meerdere mogelijkheden.

Evenses Entertainment organiseert meer

Niet alleen verzorgt Evenses lasershows voor elke gelegenheid. Wij kunnen namelijk leuke ideeën samenstellen. U kunt hierbij dan een DJ met een lasershow inbeelden. Dat is super leuk, want zowel het publiek als de DJ maakt een toffe ervaring mee. Wij stemmen muziek en lasershows af op uw smaak en wensen. Al helemaal voor grote evenementen hebben wij lasers in ons assortiment die alles compleet maakt. Wij werken met entertainment-lasers van Kvant. Dit Europese merk behoort tot de top van de laser wereld en staat bekend om haar betrouwbaarheid, hoge output en supersnelle scanners. In combinatie met een van onze laser operators wordt het meeste uit iedere show gehaald. Deze lasers zijn geschikt voor in de open lucht of voor indoor-events. Wij kunnen uw wensen ontwerpen en realiseren. Het lijkt net een droom die uitkomt en niet meer weg te denken valt. Niet alleen valt het niet meer weg te denken maar zullen uw gasten ook versteld staan!

Lasershow Dordrecht & Enschede

U heeft vast gehoord dat Dordrecht en Enschede de beste lasershows hebben. Zo worden bijvoorbeeld op oud en nieuw de meest waanzinnigste lasershows gegeven. Burgers uit die steden genieten van de effecten die de lasers kunnen creëren. Lasershow Dordrecht heeft namelijk een groot bereik en hetzelfde geldt voor Enschede. Hierdoor kunnen veel mensen het zien. Evenses probeert dit effect bij grote events na te bootsen, zodat het voor iedereen zichtbaar en leuk is.

Voordelen en nadelen

De voordelen van lasershows is dat ze super leuk zijn en dat de meeste klanten een hele andere customer experience ervaring, zij krijgen namelijk het gevoel dat ze in een andere dimensie zitten. Helaas kan een lasershow ook nadelen hebben. Evenementen gebruiken vaak lasers of lichten met een hoge lichtintensiteit, die in een bepaalde ruimte of luchtruim schijnen. Door de felheid van deze lichten kan de luchtvaardigheid in gevaar gebracht worden. Hier houden wij bij Evenses wel rekening mee. Wij zijn namelijk uw erkend boekingsbureau die u alleen een leuke ervaring wilt aanbieden. Hierdoor is het bij ons beschikbaar om een lasershow/lichtshow aan te vragen.

Desondanks de voordelen en nadelen hoeft hoeft u echt niet te aarzelen om ideeën te bespreken. Wij zijn er slechts om u te helpen. Wij willen er namelijk voor zorgen dat u de beste lasershow van uw leven meemaakt en dat gasten er maar over door zullen praten en garanderen dat alles veilig, vlekkeloos en soepel zal verlopen.

Lasershow

Lasershow boeken

Wilt u een lasershow boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een lasershow boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt bij ons lasershows huren!

Bij Evenses kunt u ook:

5 Beoordelingen
4,6 uit 5 sterren
Piet en Sarah van de Steeg
5 uit 5 sterren
Wij hebben de lasershow in combinatie met een DJ geboekt voor ons 25-jarig jubileum. De lasershow was een geweldige toevoeging, we hebben genoten!
Restaurant Van Bleiswijk
4 uit 5 sterren
De lasershow is een echte aanrader. Al onze gasten spreken er nog steeds over
Hans de Schaijk
5 uit 5 sterren
Ik als DJ heb vaak met een lasershow opgetreden, maar nog nooit heb ik zelf zo genoten van een lasershow. Totdat ik deze zag!
Chantal
4 uit 5 sterren
Goede ervaring met de samenwerking. Communicatie voorafgaand kon iets duidelijker maar was verder goed! En brassband en massages waren top!

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.