Lasershow

Lasershow huren voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of festival? Heeft u iets te vieren en wilt u graag dat uw feest onvergetelijk wordt? Uw evenement echt laten flitsen? Dan hoeft u niet verder te kijken en is een laser show echt iets voor u. De disco laser show is geheel af te stemmen op uw gelegenheid. Wij van boekingsbureau Evenses hebben meerdere lasershows. Lees meer...

 

 

De lasershow kan zich aanpassen aan uw wensen, zoals aan een thema van uw feest. Bij een themafeest bijvoorbeeld disco kan de lasershow zijn laserlicht of laser light daarop aanpassen en disco lasers gebruiken. 

 

 

Lasershow huren voor een visueel spektakel!

 

 

Naast een lasershow met rgb laser hebben wij ook andere technieken beschikbaar om uw evenement zorgenloos te laten verlopen. Bij ons bent u ook aan het goede adres voor het inhuren van een podium en licht en geluid. Heeft u nog vragen over de lasershow of de andere techniek die wij aanbieden, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag bij uw vragen over het inhuren van een lasershow. U kunt ons 24/7 telefonisch of per mail bereiken voor het huren van een lasershow.

 

Lasershow huren. Bekijk hieronder de mogelijkheden
Niet nodig
  • Binnen 12 uur reactie
  • Geheel vrijblijvend