1 filter
Sorteer op: Relevantie
Vintage Bruiloft
100% match

Vintage Bruiloft

Terug in de tijd op een stijlvolle manier met een vintage bruiloft thema

prijs op aanvraag
Festival Bruiloft
100% match

Festival Bruiloft

Genieten van uw bruiloft in festival stijl, compleet georganiseerd!

prijs op aanvraag
Strand Bruiloft
100% match

Strand Bruiloft

Geniet van uw compleet georganiseerde bruiloft, op het strand!

prijs op aanvraag
Gospel Huwelijksceremonie boeken? | Evenses Entertainment
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Gospel Huwelijksceremonie

Een gospel huwelijksceremonie. Tegenwoordig is daar veel vraag naar. Dit komt omdat een gospel tijdens een huwelijksceremonie nauwelijks ontbroken kan worden en het publiek een intense beleving ervaart. Een huwelijksdag is in principe eenmalig en heel speciaal. Voor veel mensen is de dag zelfs een mijlpaal. Bij deze mijlpaal hoort een groots feest. Er mag niets ontbreken of worden achtergelaten. Zo denken wij bij Evenses erover. Een gospel kan uw bruiloft tot een spektakel maken.

Een gospel regelen voor verschillende huwelijken

U kunt een gospel huwelijksceremonie inschakelen voor kerkelijke bijeenkomsten. Tegenwoordig treden gospels echter niet in de kerk op. Zij treden ook op op huwelijken die buiten de kerk plaatsvinden. Zo kunnen zij optreden in het stadhuis of op andere trouwlocaties zoals landhuizen.

Via Evenses kunt u een verzoek doen aan het gospelkoor om een speciaal nummer in te studeren, dat zij tijdens uw huwelijksceremonie zingen. Evenses zal dit in overleg met het gospel doen. Wij hebben namelijk ervaren zangers en zangeressen. Onze ervaring is dat een gospel vaak als verassing voor gasten en het bruidspaar wordt gezien. Vandaar dat een gospel tijdens een huwelijksceremonie heel sensationeel en adembenemend kan zijn.

gospel huwelijksceremonie

Een gospel huwelijksceremonie boeken voor uw bruiloft?

Gaat uw familielid of gaat u zelf trouwen?

Vindt u gospel huwelijk ceremonies helemaal geweldig en wilt u iemand verassen? Dan kunt u bij Evenses een gospel huwelijksceremonie boeken! Wij regelen voor u een professioneel zangkoor of gospelkoor dat begint met zingen tijdens uw huwelijksceremonie of feestje.

U wilt toch ook op deze manier genieten?

Naast dat regelen wij ook:

Huwelijk

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.