1 filter
Sorteer op: Relevantie
Fotograaf Cecile
100% match

Fotograaf Cecile

7 Beoordelingen

Cecile maakt prachtige foto's met een stoer randje.

€ 1100 - € 1980
Fotograaf inhuren
100% match

Fotograaf inhuren

5 Beoordelingen

Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft.

€ 595 - € 1310
Bruidsfotograaf
100% match

Bruidsfotograaf

4 Beoordelingen

De bruidsfotograaf maakt een prachtige trouwreportage van uw bruiloft en trouwdag.

€ 495 - € 1240
Fotograaf Eve
100% match

Fotograaf Eve

3 Beoordelingen

Professionele fotograaf voor uw bedrijfsfeest, corporate event of bruiloft

€ 395 - € 990
Boek een fotograaf in Leiden | Evenses Entertainment
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Fotograaf inhuren Leiden

Fotograaf inhuren Leiden

Op zoek naar een goede fotograaf voor uw evenement? Bekijken onze selectie van fotografen. Een fotograaf is iemand die op professionele basis foto's maakt met een camera. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Een professionele fotograaf heeft al nagedacht over de manier waarop hij of zij wil fotograferen. Daarbij houden fotografen rekening met de omgeving en gevestigde instellingen. Dit kan in de studio van de fotograaf, maar veel fotografen kunnen ook op locatie fotograferen. Er zijn tientallen soorten foto's die gemaakt kunnen worden, daarom specialiseren veel fotografen zich in één soort fotografie. Denk bijvoorbeeld aan groepsfotografie, zwangerschapsfotografie, huwelijksfotografie, portretfotografie of bedrijfsfotografie.

Elke foto vraagt ​​om een ​​andere opname, en vaak een ander type camera. Bij huwelijksfotografie wordt de hele dag doorgebracht met belangrijke momenten die in seconden voorbij kunnen gaan. Het vastleggen van dat specifieke moment en een spontane emotie is erg belangrijk bij huwelijksfotografie. Een ervaren trouwfotograaf zal deze momenten herkennen en goed kunnen vastleggen. Aan de andere kant zal een portretfotograaf in staat zijn om aanwijzingen te geven en meerdere foto's te maken, terwijl je als bedrijfsfotograaf in staat moet zijn om je foto's een commercieel tintje te geven.

Waarom fotografen uit Leiden?

Leiden is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De stad, ook wel Key City genoemd, heeft de oudste universiteit van Nederland. Verder staat de stad bekend om haar rijke historie en haar oude stadscentrum met grachten, monumenten en hofjes. Leiden heeft veel mooie plekken om foto's te maken, zoals De Burcht. Burcht van Leiden is een van de oudste nog bestaande forten van Nederland. Burcht ligt op een motte (kunstmatige heuvel) en maakt deel uit van het zogenaamde mottekasteel. Het kasteel kan worden beklommen zodat je erop kunt staan. Dit geeft een geweldig uitzicht over de stad. Daarnaast is er Koornbrug. Koornbrug is een karakteristieke brug en rijksmonument aan de Nieuwe Rijn. Op de brug werd vroeger maïs verhandeld, vandaar zijn naam. In de negentiende eeuw werd het beroemde dak geplaatst om ervoor te zorgen dat het gebied droog bleef. Deze brug is daarmee de oudste overdekte brug. Een mooi plekje dat door vele fotografen wordt vastgelegd. Vanaf hier is het niet ver naar de historische haven. In deze haven liggen nu negen oude bedrijfsvaartuigen. Voor een stukje natuur kan je in Leiden naar het Van Der Werfpark. Dit is een heerlijk plekje om tot rust te komen. Zeker geschikt voor een fotoshoot met een groene achtergrond. Hier wordt jaarlijks Werfpop gehouden, een gratis festival met een ontzettend goede sfeer.

Wat maakt fotografie zo speciaal bij Evenses?

Foto's en video's hebben van een mijlpunt uit uw leven is iets wat iedereen wilt, want dan heb je altijd iets moois om naar terug te kijken. Evenses Entertainment biedt u daarom verschillende mogelijkheden aan om foto's en video's vast te leggen. Fotografen bij Evenses leggen foto's af met liefde, want fotografie is hun passie. Daarom willen zij kosten wat het kost de mooiste plaatjes schieten voor de klanten die hun geboekt hebben. U kunt van uw gelegenheid een feest maken om niet te vergeten. Deze optie heeft u ook in Nijmegen, omdat veel fotografen uit ons portfolio uit Nijmegen komen. We hebben een breed aanbod aan fotografen, waardoor wij ons volledig kunnen aanpassen aan u. De fotografie specialisten weten precies wat ze moeten doen en zullen voor u een mooie herinnering vastleggen.

Fotografen uit Delft boeken

Wilt u een fotograaf uit Delft boeken? Dan bent u bij Evenses op het juiste adres, want Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan bruidsfotografen, fotografen, artiesten, bands, dj's, acts en professionele artiesten. Wilt u meer uit uw gelegenheid halen? Dan kunt u bij Evenses juiste fotograaf inhuren voor uw feest. Wij informeren u over de beschikbaarheid, kosten en de fotograaf zelf. We hebben een breed aanbod aan fotografen, artiesten en ander entertainment. Als u dit direct wilt boeken dan kunt u contact met ons opnemen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.