1 filter
Sorteer op: Relevantie
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

4 Beoordelingen

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!

€ 1495 - € 3995
The Charleston Five
100% match

The Charleston Five

12 Beoordelingen

The Charleston Five kan elk nummer van nu, in een jasje van toen steken!

€ 1595 - € 2710
MOVE IT NOW!
100% match

MOVE IT NOW!

1 Beoordeling

Het is feest met de mobiele band MOVE IT NOW!

€ 1049 - € 1995
Bossa Nova Band boeken
100% match

Bossa Nova Band boeken

17 Beoordelingen

Deze veelzijdige band verzorgt zowel de mooiste Braziliaanse muziek, als pop en jazzmuziek.

€ 945 - € 1795
Country Boeken? | Evenses Entertainment
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Country boeken

Countrymuziek is nu over de hele wereld bekend. Countrymuziek is ook de meest voorkomende in de Verenigde Staten. Muziek is over de hele wereld belangrijk omdat iedereen luistert. Er zijn verschillende genres van countrymuziek en er zijn tot op de dag van vandaag nog steeds liefhebbers van countrymuziek. Daarom kan je overal ter wereld country boeken.

Country Muziek door de jaren heen

Er wordt al jaren countrymuziek gespeeld en geboekt. Het begon in de 18e eeuw toen mensen begonnen te migreren naar andere landen. Het stelde hen ook in staat een nieuw leven te beginnen. Immigranten brachten hun muziekinstrumenten mee. In het weekend kwamen ze samen na hard werken. Dit doen ze om te ontspannen en samen muziek te maken. Hierdoor ontstonden country- en westernradiostations. Maar countrymuziek begon echt bekend te worden bij gevestigde countrymuziekartiesten zoals Jimmy Rogers. Hij kreeg een ongelooflijke hittelling. Sindsdien zijn mensen country gaan boeken Doordat mensen country boeken maken zij ook de beste tijd van hun leven mee!

Country bands

De oorsprong van countrymuziek ligt ook in het platteland, namelijk in het zuiden van de Verenigde Staten. In dit deel van de VS wonen voorouders uit Ierland en Schotland. Deze namen ook hun volksmuziek vanuit thuis. Doordat de Ierse en de Schotse voorouders hun muziek meenamen, wordt er vandaag country geboekt door vele mensen.

Country boeken

Omdat er zoveel liefhebbers van countrymuziek zijn, willen mensen ook verschillende soorten countrybands of artiesten boeken. Ook kun je bij Evenses country boeken. Het is gemakkelijk omdat u gemakkelijk contact met ons kunt opnemen via ons contactformulier. Evenses is tevens uw erkend boekingskantoor, waar u altijd terecht kan. Wij zorgen ervoor dat er geen verrassingen op u wachten.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.