Cartoonist boeken voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft? Bij evenementenbureau Evenses hebben we een wijd en diep assortiment aan cartoonisten en karikaturisten in te huren. Alle tekenaars zijn persoonlijk door ons uitgekozen op basis van professionaliteit, kwaliteit en teken-stijl. De tekenaars/cartoonisten bezitten allemaal de competenties om uw evenement een humoristisch aandenken te geven. Er zijn voor de karikatuurtekenaarsmeerdere opties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan karikatuur van foto's of een groepskarikatuur.   Lees meer...

 

De cartoonist komt bij u op bezoek en kan in minimaal 6 minuten een tekening af hebben. Hij overdrijft in de tekeningen de persoonlijke gezichtseigenschappen danig. Zodat je grappige en leuke resultaten krijgt!

 

Heeft u interesse in een cartoonist huren? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen alles in onze macht doen om al uw wensen waar te maken. Bij boekingskantoor Evenses bent u op de juiste plek voor het boeken van een cartoonist!