Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
The Piano Man
100% match

The Piano Man

Een professionele allround pianist, die ieder bestaand lied speelt.
Deze getalenteerde muzikant is een zeer veelzijdig en veelgevraagd pianist. Hij is niet alleen pianist, maar ook componist...
Lees meer

5 (45 Beoordelingen)
€ 595 - € 1310
Klassieke Pianist Jo
100% match

Klassieke Pianist Jo

Verbazingwekkende klassieke pianiste die uw gelegenheid kan verzorgen met een prachtige kaarslicht act. Lees meer

5 (5 Beoordelingen)
€ 595 - € 1685
The Piano Show
100% match

The Piano Show

De piano show is feestelijk piano entertainment, waarbij u uw verzoekjes kunt indienen.
Twee piano entertainers verzorgen een wervelende piano show! Met veel interactie met het publiek wordt ...
Lees meer

4,7 (6 Beoordelingen)
€ 1995 - € 3295
Jazz Pianist
100% match

Jazz Pianist

Deze jazz pianist verzorgt prachtige jazz en achtergrondmuziek.
De subtiele klanken van de jazz pianist brengen sfeer, zonder overheersend te zijn. Een prettige mix van standards van jazz, bl...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 395 - € 990
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Band Piano

Band piano

Wanneer u aan piano bands denkt, denkt u hoogstwaarschijnlijk: "Huh? een piano band?" Ja, die bestaat echt. En dan moet u niet denken aan een agressieve band die piano speelt, zoals wat u zou denken bij rock en roll. Bands piano variëren in genre, stijl en samenstelling. Wij willen u helpen inspiratie op te doen met artiesten die u wensen kunnen vervullen voor de perfecte gelegenheid. Zo hebben wij pianiste Kim en The Piano Show ook in ons portfolio. Moet het dak eraf of zoekt u voor iets klassieks? Dan bent u bij Evenses op het juiste adress.

Piano bands voor uw gelegenheid

Daarom is het een goed idee, wanneer u een piano band boekt, om samen te werken met een partij die een goede ervaring heeft op het gebied van artiestenboekingen. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid aanbod van professionele pianisten met wie wij al langere tijd samenwerken. Door deze ervaring kunnen wij u goed helpen en kunt u de perfecte piano band boeken voor uw feest. U kunt onze eventspecialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, per e-mail of telefoon. Mocht u eerst zelf het aanbod willen verkennen, dan kunt u met de hulp van onze zoekmachine alvast een eerste selectie maken en rondkijken.

Band Piano geschiedenis

De piano is ergens tussen 1698 en 1709 door Bartolomeo Cristofori in Florence uitgevonden. Indertijd werd het nieuwe instrument een pianoforte, of soms fortepiano, genoemd. Zowel het woord piano als het woord forte komt uit de Italiaanse muziekterminologie, waarbij de eerste zacht betekent en de laatste sterk. In het begin waren de hamertjes met hard leer omspannen. Later werden dit zachte. In de 18e en 19e eeuw werd de piano steeds meer geliefd. En tot op de dag van vandaag is pianomuziek een populaire genre. De fortepiano wordt alom gezien als de voorloper van de hedendaagse piano en is het instrument waar, bijvoorbeeld, Mozart al zijn pianomuziek op heeft gecomponeerd.

Band Piano boeken bij Evenses

Elk evenement is anders. Een piano band geeft u het gevoel van kwaliteit, plezier en elegantie. Zo worden er regelmatige unieke piano bands ingehuurd om op te treden. Zo ervaart u een sensationele, opgewekt en een gelukzalige ervaring die ieder feest, bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag en een bijeenkomst tot succes brengt. Ons aanbod van piano bands is uitgebreid waardoor u voor de perfecte gelegenheid voldoende keus heeft voor een fantastische ervaring. Dit regelen wij allemaal voor u.

Wilt u een band piano of een piano show boeken of een band piano huren? We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Ontdek de verschillende artiesten, die heel goed weten hoe ze er op de piano voor zorgen dat ze een geweldige show neer kunnen zetten.

Het is misschien wel de beste manier om een klassiek instrument te combineren met bijvoorbeeld zang. Of een groep pianisten bij elkaar te zetten en hun piano kunsten met elkaar te combineren. Zodat jij een sfeervol moment meemaakt. Ontdek online het beschikbare aanbod.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar