Waarom bekende artiesten boeken?

Bekende artiest boeken.jpg

Bekende artiesten boeken

Entertainment is een belangrijk onderdeel van uw feest of event. Natuurlijk wilt u hiermee een verpletterende indruk maken op uw gasten. Alleen hoe doet u dat? Door een bekende artiest te huren! Een optreden van een bekende Nederlandse zanger of zangeres geeft uw event nét even iets extra’s.

Een onvergetelijke sensatie

Een show van een bekende Nederlandse artiest maakt veel indruk op uw gasten. Een show van een BN’er is toch nét even wat specialer dan een optreden van een plaatselijk bekende artiest. Een optreden van een Nederlandse artiest, zoals Brace, Jan Smit, rapper Ali B of Nielson maakt van uw huwelijksfeest, event of bedrijfsfeest een onvergetelijke sensatie. Maanden later praten uw gasten nog over het geweldige optreden.

Een prachtige ervaring

Het boeken van een bekende artiest is natuurlijk niet goedkoop, maar het is het geld meer dan waard. De herinnering van het optreden blijft u namelijk heel lang bij. Het is natuurlijk een prachtige ervaring als de beste zanger of zangeres van Nederland of België een show geeft op uw verjaardagsfeest, huwelijk of bedrijfsfeest.

Een echte sfeermaker

Bij Evenses boekt u een bekende artiest met een ruime ervaring. Onze artiesten zitten al jarenlang in het vak en zorgen voor een goede interactie met uw gasten. Ze voelen het publiek goed aan en weten welke songs ze moeten inzetten om het feest op gang te krijgen. Een artiest zoals Gerard Joling, Samantha Steenwijk, Jody Bernal of Dré Hazes weet precies wat hij of zij moet doen om er een gezellig, swingend feest van te maken. Een bekende Nederlandse zanger of zangeres is dan ook een echte sfeermaker op uw event.

Een optreden van kwaliteit

Wij werken samen met ervaren artiesten die over de hele wereld hebben opgetreden. Ze hebben keihard gewerkt om aan de top te komen. U bent dan ook verzekerd van een indrukwekkend optreden van hoge kwaliteit. Als u een bekende zanger of zangeres bij ons boekt, zorgen wij voor het materiaal, zoals het licht en geluid. U heeft hier dus geen omkijken naar. Het enige dat u hoeft te doen, is genieten van uw feest en het geweldige optreden.

Goede reclame

Organiseert u een bedrijfsfeest waar veel zakenrelaties of klanten komen? Dan zorgt een bekende artiest voor goede reclame. Met een optreden van een BN’er maakt u immers een onvergetelijke indruk op uw gasten. Iets dat weer leidt tot positieve ontwikkelingen voor uw onderneming.

Professionele uitstraling

Met een bekende artiest geeft u uw event of feest een zeer professionele uitstraling. U laat zien dat u het uw gasten naar de zin wilt maken en dat u veel tijd heeft besteed aan de organisatie van uw gelegenheid. Iets dat uw gasten zeker zullen waarderen.

Een groot succes

Als u een bekende zanger of zangeres boekt, kunt u er zeker van zijn dat uw feest een druk bezocht wordt en één groot succes is. De meeste mensen zijn nieuwsgierig naar het optreden of zijn fan van de artiest en willen het optreden absoluut niet missen.

Tal van bekende Nederlandse artiesten

Bij ons entertainmentbureau boekt u tal van bekende artiesten, zoals:

Bekende Nederlandse zangers

Bekende Nederlandse zangeressen

Bekende Nederlandse bands

Bekende Nederlandse urban artiesten

Bekende Nederlandse zangers

Of u nu een verjaardagsfeest, een jubileum, bedrijfsfeest of schoolfeest organiseert; voor ieder soort feest biedt Evenses u een passende Nederlandse zanger. Geeft u een oer-Hollands feest? Kies dan voor een topentertainer als Dré Hazes, Frans Duijts, Jan Smit of Frans Bauer. Organiseert u een feest voor jong en oud? Boek dan een bekende popzanger zoals Maan, Trijntje Oosterhuis, Jim Bakkum, Dotan of Gordon.

Bekende Nederlandse zangeressen

Bij Evenses boekt u bekende artiesten in verschillende samenstellingen, zoals bekende Nederlandse zangeressen als Do, Hind, Miss Montreal en Eva Simons. De zangeressen zijn hard op weg om de wereldtop te bereiken. Hoe bijzonder is het dat u kunt zeggen dat u een van deze wereldsterren live hebt zien optreden op uw feest?

Bekende Nederlandse bands

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een bekende Nederlandse band. Geeft u een nineties feest? Dan gaat u pas echt terug in de tijd met een optreden van 2 Unlimited of 2 Brothers on the 4th Floor. Deze nineties bands zijn nog steeds populair en staan elk weekend weer op een ander feest. Zing uit volle borst mee met ‘No Limit’ of ‘Jump for Joy’ van 2 Unlimited. Of leef je lekker uit op de vrolijke, swingende tracks van 2 Brothers on the 4th Floor. Wil je liever een band van nu? Ook dan bieden wij u tal van opties. Zo heeft u onder meer de keuze uit een bekende band als Broederliefde, Racoon, de Edwin Evers Band of Nick en Simon.

Bekende Nederlandse urban artiesten

Op een schoolfeest, festival of jongerenfeest hoort natuurlijk een bekende urban artiest. De Nederlandse urban artiesten doen het erg goed en hun tracks hebben hoge top-40 noteringen. Bekende voorbeelden van succesvolle urban artiesten zijn Lil Kleine, Ronnie Flex, Boef en jebroer. Benieuwd naar onze Nederlandse urban artiesten? Bekijk het aanbod op deze pagina.

Bekende Nederlandse talentshow artiesten

Veel BN’ers zijn tegenwoordig bekend geworden door hun deelname aan een talentshow als Idols, X-factor of The Voice. Dankzij hun deelnames aan een talentshow zijn het bekende artiesten geworden die elk weekend wel op een feest staan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een topartiest als Sharon Doorson, Tjindjara, Jim van der Zee, Iris Kroes, Vinchenzo of Dwight Dissels?

Bekende artiest boeken?

Wilt u graag een bekende artiest boeken, maar weet u niet goed welke zanger, zangeres of band het meest geschikt is? Neem dan contact op met een van onze event managers. Wij voorzien u graag van een advies op maat en helpen u bij de organisatie van uw feest of evenement. Of maak gebruik van onze online guide om de juiste artiest of band te vinden.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar