Waarom bekende artiesten boeken?

Bekende artiest boeken.jpg

Bekende artiesten boeken

Entertainment is een belangrijk onderdeel van uw feest of event. Natuurlijk wilt u hiermee een verpletterende indruk maken op uw gasten. Alleen hoe doet u dat? Door een bekende artiest te huren! Een optreden van een bekende Nederlandse zanger of zangeres geeft uw event nét even iets extra’s.

Een onvergetelijke sensatie

Een show van een bekende Nederlandse artiest maakt veel indruk op uw gasten. Een show van een BN’er is toch nét even wat specialer dan een optreden van een plaatselijk bekende artiest. Een optreden van een Nederlandse artiest, zoals Brace, Jan Smit, rapper Ali B of Nielson maakt van uw huwelijksfeest, event of bedrijfsfeest een onvergetelijke sensatie. Maanden later praten uw gasten nog over het geweldige optreden.

Een prachtige ervaring

Het boeken van een bekende artiest is natuurlijk niet goedkoop, maar het is het geld meer dan waard. De herinnering van het optreden blijft u namelijk heel lang bij. Het is natuurlijk een prachtige ervaring als de beste zanger of zangeres van Nederland of België een show geeft op uw verjaardagsfeest, huwelijk of bedrijfsfeest.

Een echte sfeermaker

Bij Evenses boekt u een bekende artiest met een ruime ervaring. Onze artiesten zitten al jarenlang in het vak en zorgen voor een goede interactie met uw gasten. Ze voelen het publiek goed aan en weten welke songs ze moeten inzetten om het feest op gang te krijgen. Een artiest zoals Gerard Joling, Samantha Steenwijk, Jody Bernal of Dré Hazes weet precies wat hij of zij moet doen om er een gezellig, swingend feest van te maken. Een bekende Nederlandse zanger of zangeres is dan ook een echte sfeermaker op uw event.

Een optreden van kwaliteit

Wij werken samen met ervaren artiesten die over de hele wereld hebben opgetreden. Ze hebben keihard gewerkt om aan de top te komen. U bent dan ook verzekerd van een indrukwekkend optreden van hoge kwaliteit. Als u een bekende zanger of zangeres bij ons boekt, zorgen wij voor het materiaal, zoals het licht en geluid. U heeft hier dus geen omkijken naar. Het enige dat u hoeft te doen, is genieten van uw feest en het geweldige optreden.

Goede reclame

Organiseert u een bedrijfsfeest waar veel zakenrelaties of klanten komen? Dan zorgt een bekende artiest voor goede reclame. Met een optreden van een BN’er maakt u immers een onvergetelijke indruk op uw gasten. Iets dat weer leidt tot positieve ontwikkelingen voor uw onderneming.

Professionele uitstraling

Met een bekende artiest geeft u uw event of feest een zeer professionele uitstraling. U laat zien dat u het uw gasten naar de zin wilt maken en dat u veel tijd heeft besteed aan de organisatie van uw gelegenheid. Iets dat uw gasten zeker zullen waarderen.

Een groot succes

Als u een bekende zanger of zangeres boekt, kunt u er zeker van zijn dat uw feest een druk bezocht wordt en één groot succes is. De meeste mensen zijn nieuwsgierig naar het optreden of zijn fan van de artiest en willen het optreden absoluut niet missen.

Tal van bekende Nederlandse artiesten

Bij ons entertainmentbureau boekt u tal van bekende artiesten, zoals:

Bekende Nederlandse zangers

Bekende Nederlandse zangeressen

Bekende Nederlandse bands

Bekende Nederlandse urban artiesten

Bekende Nederlandse zangers

Of u nu een verjaardagsfeest, een jubileum, bedrijfsfeest of schoolfeest organiseert; voor ieder soort feest biedt Evenses u een passende Nederlandse zanger. Geeft u een oer-Hollands feest? Kies dan voor een topentertainer als Dré Hazes, Frans Duijts, Jan Smit of Frans Bauer. Organiseert u een feest voor jong en oud? Boek dan een bekende popzanger zoals Maan, Trijntje Oosterhuis, Jim Bakkum, Dotan of Gordon.

Bekende Nederlandse zangeressen

Bij Evenses boekt u bekende artiesten in verschillende samenstellingen, zoals bekende Nederlandse zangeressen als Do, Hind, Miss Montreal en Eva Simons. De zangeressen zijn hard op weg om de wereldtop te bereiken. Hoe bijzonder is het dat u kunt zeggen dat u een van deze wereldsterren live hebt zien optreden op uw feest?

Bekende Nederlandse bands

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een bekende Nederlandse band. Geeft u een nineties feest? Dan gaat u pas echt terug in de tijd met een optreden van 2 Unlimited of 2 Brothers on the 4th Floor. Deze nineties bands zijn nog steeds populair en staan elk weekend weer op een ander feest. Zing uit volle borst mee met ‘No Limit’ of ‘Jump for Joy’ van 2 Unlimited. Of leef je lekker uit op de vrolijke, swingende tracks van 2 Brothers on the 4th Floor. Wil je liever een band van nu? Ook dan bieden wij u tal van opties. Zo heeft u onder meer de keuze uit een bekende band als Broederliefde, Racoon, de Edwin Evers Band of Nick en Simon.

Bekende Nederlandse urban artiesten

Op een schoolfeest, festival of jongerenfeest hoort natuurlijk een bekende urban artiest. De Nederlandse urban artiesten doen het erg goed en hun tracks hebben hoge top-40 noteringen. Bekende voorbeelden van succesvolle urban artiesten zijn Lil Kleine, Ronnie Flex, Boef en jebroer. Benieuwd naar onze Nederlandse urban artiesten? Bekijk het aanbod op deze pagina.

Bekende Nederlandse talentshow artiesten

Veel BN’ers zijn tegenwoordig bekend geworden door hun deelname aan een talentshow als Idols, X-factor of The Voice. Dankzij hun deelnames aan een talentshow zijn het bekende artiesten geworden die elk weekend wel op een feest staan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een topartiest als Sharon Doorson, Tjindjara, Jim van der Zee, Iris Kroes, Vinchenzo of Dwight Dissels?

Bekende artiest boeken?

Wilt u graag een bekende artiest boeken, maar weet u niet goed welke zanger, zangeres of band het meest geschikt is? Neem dan contact op met een van onze event managers. Wij voorzien u graag van een advies op maat en helpen u bij de organisatie van uw feest of evenement. Of maak gebruik van onze online guide om de juiste artiest of band te vinden.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar