Hind boeken

De muziek van Hind is puur genieten

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
hind-boeken-feest-bruiloft.jpg
JUBgbCg
tBCCTB YU
RUHEmxqGrU
hind-boeken-feest-bruiloft.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Hind
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Hind's ervaringen met zang- en dansen

Hind heeft een Marokkaanse vader en een Nederlandse moeder. Toen Hind acht jaar was zong en acteerde zij voor het eerst in het openbaar. Kort daarna ging ze op zangles. Ze kreeg een uitnodiging om te zingen tijdens de TMF-dancemasters party of the year in Duitsland. Dit alles resulteerde in een rol in Tracks, een eigentijdse theatervoorstelling. Ze heeft zang-, dans- en cabaretlessen gevolgd. Hind deed mee aan de Soundmixshow 2002, en haalde daarbij de landelijke tv-finale, waarin ze te bewonderen was als Vanessa Williams. Hind drong door tot de halve finale van het tv-programma Idols, in 2003.

Hind kan diverse stijlen aan, doordat haar stembereik erg groot is. Ze is even goed thuis in rhythm-and-blues en popmuziek als in fado. Ze experimenteert volop met verschillende muziekstijlen en in verschillende talen als bijvoorbeeld het Arabisch en Portugees. Eén van haar ambities is een rol in een grote musical. The Lion King heeft ze echter aan zich voorbij laten gaan. Ze bleek zich voor te bereiden op de opnames van haar debuutalbum Around the World. De eerste single Summer All Over Again kwam in september 2003 uit en behaalde de Top 10 van de Nederlandse charts. De daaropvolgende single Weak was ook een succes. In 2004 ontving de zangeres een Edison voor haar debuutalbum. Hierna legde zij zich toe op de opnames van haar tweede album Halfway Home dat in september 2005 uitkwam.

Hind tijdens het Eurovisie Songfestival

Op 17 november 2007 in Drunen bevestigde Hind dat zij zou gaan proberen Nederland op het Eurovisiesongfestival 2008 in Servië te vertegenwoordigen. De NOS bevestigde dit op 23 november 2007. Op 28 januari 2008 werd bekend dat in de aanloop naar het 53ste Eurovisiesongfestival Hind eerst aan de eerste halve finale moest deelnemen, die op 20 mei 2008 gehouden werd. Tijdens deze voorronde proberen negentien landen zich te plaatsen voor een plek bij de beste tien, die dan mogen deelnemen aan de Songfestivalfinale. Op 7 maart 2008 had Hind het songfestivalliedje en tevens haar nieuwe single 'Your Heart Belongs To Me' aan het Nederlandse publiek laten horen bij het tv-programma Thank God it's Friday van Claudia de Breij. Op 20 mei 2008 wist Hind zich echter niet te plaatsen voor de finale van het songfestival.

Hind boeken voor uw gelegenheid

Wilt u Hind boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een Hind boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Janneke
5 uit 5 sterren
Wat maak jij er een feestje van!
Amy
5 uit 5 sterren
Super bedankt Hind, je was top!
Tanisha
4 uit 5 sterren
Wat een prachtige stem heb jij, geweldig!
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.