DJ Vintage Vinyl boeken

Vanachter een oude omgebouwde piano brengt DJ Vintage Vinyl u de leukste en lekkerste retro hits. Met enkel en alleen ouderwetse elpees maakt de dj van elke gelegenheid een onvergetelijke feest. Alle gasten mogen zelf in de meegenomen platenbak snuffelen en kunnen kiezen uit een grandioze verzameling van ruim 3.000 singles. Wilt u de charme van de ouderwetse vinylplaten op uw evenement of feest?  Boek hier bij Evenses DJ Vintage Vinyl.

DJ Vintage Vinyl draait de rollen op het feest om. Deze interactieve dj show laat de gasten bepalen wat voor muziek er gespeeld wordt. Van de 60's tot aan het eerste deel van de negentiger jaren, voor iedereen zit er een hit bij. Genres als disco, funk en soul zijn niet te missen in de verzameling. Stijlvol gekleed in een overhemd met bretels en hippe schoenen en met behulp van zijn ruim 3.000 singles brengt hij een goede sfeer op uw feest.

Boekingen van Dj Vintage Vinyl

Een piano is omgebouwd tot een echte dj booth, een ware eyecatcher op elk feest. Met onder andere vintage kleedjes zorgt hij er voor dat de totale uitstraling klopt. Met het dressoir waarop de grote platenbak staat zorgt dj Vintage Vinyl ervoor dat alles klopt. Daarnaast biedt dj Vintage Vinyl nog meer extra's aan om uw feest compleet te maken. Waaronder een lichtshow, een sterrendoek van maar liefst 3 bij 6 of een bellen en bubbelsmachine.

Wilt u dj Vintage Vinyl boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag of feest. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.