Lady Sax boeken

Lady Sax is al sinds 2008 op het podium te vinden. De eerste jaren speelde zij in de coverband Mag Het Wat Zachter. Inmiddels rockt ze alweer 10 jaar als Lady Sax. Improvisatie en freestyle zijn haar specialiteiten. Haar sound omschrijft ze zelf als een volle popsound met af en toe een nasty randje.

Lady Sax geniet van afwisseling op het podium: ze speelt als solist of deelt het podium met DJ's, zangeressen, percussionisten en violisten. Of ze nu in een stampvolle club housebeats speelt, op een bedrijfsfeest met een 80's thema: Lady Sax pakt haar publiek met het geluid van haar saxofoon!

Een greep uit het aantal venues waar Lady Sax graag te vinden is: The Loft & Madam (Amsterdam), Panama (Amsterdam), Duplex (Praag), Sugarfactory (Amsterdam), Grand Hotel Krasnapolsky (Amsterdam), Club Punta Arabi (Ibiza), Club Vie (Rotterdam), Tivoli Vredenburg (Utrecht), Winkel van Sinkel (Utrecht) en nog veel meer.

Lady Sax boeken

Boekingen van Lady Sax

Wilt u Lady Sax boeken voor uw bruiloft, verjaardagsfeest of diner? Deze act is via Evenses te huren. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden.