Jaap Reesema

Jaap Reesema is een bekende zanger die zorgt dat zijn publiek kippenvel krijgt!

prijs op aanvraag
Jaap Reesema
Jaap Reesema boeken
Jack Reese
GCfyqPCak
awCDIBdSec
ARasgLhdHac
FtiWKGwxrlA
Jaap Reesema
Controleer nu de beschikbaarheid van Jaap Reesema
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Jaap Reesema

Jaap Siewerts van Reesema is geboren op 28 oktober 1984 in Deventer en hij is een Nederlandse zanger die optreedt onder de artiestennamen Jaap Reesema en Jake Reese. De jongen groeide op in Terwolde en is de jongste van de familie. Jaap Reesema studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam en daarna aan de Universiteit van Amsterdam. Jaap Reesema deed in 2009 mee aan het progamma Carlo & Irene: Life4You. Ook won hij met het derde seizoen van X Factor met het nummer "Don't Stop Believin". Hierdoor won hij een contract bij Sony BMG. Reesema zijn muzikale carriére bleef maar doorgaan, want daarna trad hij nog op tijdens de TMF Awards en kwam zijn single in de Top 40. De zanger werkt samen met andere producers en bleef continu, maar nieuwe albums maken, zoals Changing Man. Maar nndanks dat hij door bleef gaan met muziek was school voor hem ook belangrijk, want in 2013 had hij zijn mastertitel rechten behaald. Niet alleen is hij een zanger, maar ook een ondernemer, want samen met Sander Schimmelpennick heeft hij een horecazaak geopend in Amsterdam. Naast dat is Jaap getrouwd en heeft hij drie kinderen.

Top 40 NL & België

Jaap komt oorspronkelijk uit Nederland, maar na zijn succes door zijn nieuwe single is hij ook bekend geworden in België. Met de Vlaamse superster Regi voelt hij zich ook een beetje Vlaams. Zij stonden samen voor een lange tijd op nummer 1 in de top 50. Daarna kwamen ook andere liedjes uit die hij samen met Regi had geschreven. Deze waren ook een hit geworden in België. Jaap was samen met Regi en OT te zien in het huidige seizoen van ‘Liefde voor muziek’. De Belgische variant van ‘beste zangers’. Met zijn nieuwste single ‘nu wij niet meer praten’ heeft hij zijn 3e nummer 1 hit in België te pakken.

Giro555 voor Oekraïne

Nederland stond versteld zodra zij te horen kregen over dat Oekraïne in oorlog was met Rusland. Giro555 kwam het met initiatief om geld in te zamelen voor Oekraïne. Niet alleen op social media, maar ook op de radio en de tv werd er aandacht aan de situatie geschonken. Jaap Reesema en zijn zoon spraken over de situatie en hij raakte heel emotioneel door hoe zijn zoon dacht over de wereld. Hierdoor kwam hij op het idee om een lied te schrijven. Het lied gaat namelijk over een kind dat aan zijn ouders vraagt wat er zich afspeelt in de wereld en dat de ouders aangeven dat de wereld veel mooier zou kunnen zijn als het kind denkt. Jaap zijn oudste zoon kwam met allerlei ideeën en oplossingen, waardoor hij het een goed idee vond om een nummer samen met Snelle te schrijven.

En Jaap Reesema wist hoe dan ook het publiek emotioneel te raken. Zo krijgen mensen kippenvel door het lied en noemen ze het een prachtig nummer.

Jaap Reesema boeken

Wilt u Jaap Reesema boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook Jaap Reesema boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Evenses staat altijd klaar voor u.

Bij Evenses kunt u ook:
Repertoire Jaap Reesema

Genres

Pop
Jazz
Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

Nielson boeken

Nielson boeken

3 Beoordelingen

Meezingers als 'Sexy Als Ik Dans' maken uw feest onvergetelijk!

prijs op aanvraag
VanVelzen boeken

VanVelzen boeken

3 Beoordelingen

Roel van Velzen, bekend als VanVelzen, is een getalenteerde Nederlandse zanger!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.