Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Attracties boeken

Bekijk hier onze attracties, zoals een springkussen, klimmuur, bungee trampoline of draaimolen. U kunt een attractie huren voor ieder feest, evenement, braderie, bedrijfsfeest en dorpsfeest.

Unieke Robotshow Huren Bedrijfsfeest
Robotshow
Deze unieke robotshow act combineert dans, robot-moves en indrukwekkende robot kostuums.
Vanaf:
€675,-prijs op aanvraaga
vr7
VR Experience
Maak kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Virtual Reality.
Vanaf:
€695,-prijs op aanvraaga
draaiorgel huren feest bruiloft
Draaiorgel
Deze orgels zijn een gezellige muzikale aanvulling op elke gelegenheid.
Vanaf:
€395,-prijs op aanvraaga

Attracties huren bij Evenses

Van springkussens tot live painting, u kunt verschillende attracties bij ons huren. De springattributen kunt u huren voor verjaardagsfeest, evenement of bruiloftfeest. De springattributen kunt u huren in combinatie met een typetje zoals Gastheer Whatson. Deze galante gastheer zorgt op humoristische wijze voor een vermakelijk feest voor uw gasten. Dit geeft nog meer plezier voor de kinderen en volwassenen.

 

Livepainter

Een blijvende herinnering houden aan uw bruiloft, evenement of bedrijfsfeest? Evenses biedt de mogelijkheid om een livepainter te boeken. De livepainter zal live een mooi, groot schilderij maken op locatie. Het duurt een paar uur, maar het restultaat is adembenemend. Wilt u tijdens uw gelegenheid dat gasten een digitale boodschap achter kunnen laten? Een videogastenboek is ideaal voor vastleggen van een herinnering.