Headhunterz boeken

Willem Rebergen, beter bekend als Headhunterz is één van de grootste hardstyle producers ter wereld. Willem is geboren in 1985 in Veenendaal en begon zijn carrière op jonge leeftijd. Willem werd vroeger op school veel gepest en bij het zoeken naar een uitweg van het pesten vond hij de muziek. Eerst voegde hij zich bij een lokaal kinderkoor en belande zo vaak in de opnamestudio. Hierdoor raakte hij geintresseerd in de activiteiten die achter het glas gebeurde. Toen hij in 2003 het festival Qlimax bezocht was de vonk helemaal over geslagen, Willem begon met het produceren van hardstyle.

Biografie Headhunterz

Willem kocht een set draaitafels en begon met het produceren van hardstyle. Gelukkig niet zonder resultaat, aangezien Willem in 2004 al op het festival Defcon stond. Na vele hits te hebben gemaakt en zelfs een tijdelijke switch heeft gemaakt naar een ander muziekgenre, is Headhunterz tot op de dag van vandaag nog steeds een van de beste hardstyle producers ter wereld.

Headhunterz boeken

Wilt u Headhunterz boeken voor uw feest of bedrijfsfeest? Deze act is te huren via Evenses voor uw festival of evenement. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Headhunterz boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Headhunterz boekingen bekend als een groots feest spektakel.