Magic Act

Een geweldige magic act ervaren van een tafelgoochelaar

€ 495 - € 1300
Magic act
Magic man
Magic act
Magic acts
Magic act groep
Magic act
Controleer nu de beschikbaarheid van Magic Act
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Feest, Overig
Categorie: Goochelaar

Magic act

Bent u ook zo dol op magie en geniet u van de spannendste magic acts? Dan bent u zeker bij Evenses op het juiste adres! Wij bieden namelijk tafelgoochelaars en een spannende magic act aan onze klanten.
Wilt u snel en makkelijk een magic act of tafelgoochelaar boeken voor uw gelegenheid? Wij garanderen u een goochelaar die voldoet aan uw wensen en uw gelegenheid laat oplopen tot een succes. U kunt een goochelaar voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, evenement of andere gelegenheid boeken. De goochelaar is een expert in tafelgoochelarij en zorgt ervoor dat iedereen gelooft dat magie bestaat. Uw gasten zullen sowieso deze goochelaarshow nooit vergeten.

Magic act boeken

Een magic act boeken is nog nooit zo eenvoudig geweest bij Evenses!

Deze magic act wordt veel geboekt voor bedrijfsfeesten, merk-activaties, openingen en andere evenementen. Deze tafelgoochelaar maakt hij moeiteloos een connectie met zijn publiek. De tafelgoochelaar vindt het belangrijk om mensen voor een moment te laten geloven dat hij met zijn magic act mensen iets ongelofelijks heeft laten zien. De magic act brengt zowel magie als mensen samen en creëert een wij-gevoel bij mensen.

De magic act zorgt voor een fantastische ervaring bij uw gasten. Vandaar dat de magic act vaak geboekt wordt.
De Magic Act is een uniek concept. Dit is een close-up show waarbij de goochelaar samen met zijn assistente zich vrij tussen het publiek beweegt en de gasten vermaakt. De trucs zijn uniek, verbazingwekkend en een echte wauw-factor! Uiteraard geheel in kostuum. Een unieke vorm van entertainment die uw evenement naar een hoger niveau tilt.

Wilt u een Magic act boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:

Vergelijkbare acts

Goochelaar Brecht

Goochelaar Brecht

19 Beoordelingen

Deze goochelaar en mentalist is een magische toevoeging op uw feest, bruiloft of verjaardag

€ 745 - € 1640
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.