Jairzinho boeken

Jairzinho bekend van de grote hit 'Tempo' is nu ook te boeken bij Evenses!

5 uit 5 sterren
€ 3045 - € 4870
Jairzinho boeken Evenses
jnv kW g
uGNcifLU
f aBToEpY
fohCgUddf
Jairzinho boeken Evenses
Controleer nu de beschikbaarheid van Jairzinho
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Jairzinho biografie

Jairzinho zijn carriere begon in 2006 met o.a. acteren in producties van verschillende theaters. Hij had een bijrol in 'onderweg naar morgen' en tourde door Amerika. In deze zelfde periode maakte Jairzinho zijn entree als muzikant met het nummer ' Super y' deze clip werd geregisseerd door de Amerikaanse James Wade, regisseur van o.a. de Outlaws (crew van Tupac Shakur.) Na deze periode stond muziek vervolgens op een lager pitje, tot in het jaar 2016, als Jairzinho zijn comeback maakt met het nummer 'Laat niet los'. Dit nummer is geschreven in samenwerking met Jonna Fraser. Begin 2017 kwam Jairzinho zijn EP gouden plaat uit met o.a. de hit 'Tempo'. Eén van de rap helden kan je Jairzinho wel noemen. Jairzino is niet meer weg te denken uit de rapscene!

Boek Jairzinho voor uw feest of festival

Wilt u Jairzinho boeken voor uw feest, festival of evenement? Jairzinho is in te huren voor uw verjaardag en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in voor een vrijblijvende voorstel van Jairzinho, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Jairzinho.

Evenses

Wilt u Jairzinho? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de artiest zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Jairzinho boeken

Dus wilt u Jairzinho boeken en bent u benieuwd hoe dat in z'n werking gaat? Wij nemen via de mail en telefonisch contact met u op. Wij leggen u alles naderhand uit en geven u de informatie die nodig is om jouw dag te laten slagen. Vooral als u Jairzinho geboekt heeft. Wij willen alles zo soepel en makkelijk laten verlopen.

Jairzinho boeken of huren en heeft u nog andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 020-260004, stuur ons een e-mail naar info@evenses.com of gebruik het online contactformulier.

Bij Evenses kunt u

Repertoire Jairzinho

Genres

Pop
Nederlandstalig
Hiphop
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Demi Pan
5 uit 5 sterren
Wat kan Jairzinho goed rappen en zingen Dank je wel voor het maken van deze mooie avond.
Roos Bos
5 uit 5 sterren
Jairzinho is echt een talent, op ons schoolfeest was hij echt heel goed. Hij gaat nog groter worden dan hij nu is, geloof mij
Suzy Meij
5 uit 5 sterren
Door Jairzinho was ons evenement echt geslaagd, bedankt voor het meedenken Evenses en Jairzinho bedankt voor het spetterende optreden!

Vergelijkbare acts

Sevn Alias boeken

Sevn Alias boeken

3 Beoordelingen

Boek Sevn Alias en met zijn patsergedrag tovert hij uw gelegenheid om tot een vet feest.

€ 7750 - € 12400
Boef boeken

Boef boeken

5 Beoordelingen

Boef boeken, rap mee met de hits van deze mediasensatie en ervaar een onvergetelijk feest.

prijs op aanvraag
Kosso

Kosso

Kosso boeken voor uw feest of gelegenheid

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.