• I am aisha
I am aisha
D vndecs
WbcYnPArrV
iRzlWDICQLE
foWSekjcVM

I Am Aisha boeken

€ 1795 - € 3050
4,7 (3 Beoordelingen)

Over I Am Aisha

I am Aisha

Aisha Echteld, of hoe iedereen haar kent: 'I am Aisha', is een bekende Nederlandse vrouwelijke hiphop artiest. I am Aisha groeide op in Diemen, Noord Holland. Vanaf kleins af aan kwam I Am Aisha in contact met de muzikale wereld. Haar moeder, Jetty Weels, bekend van de zanggroep Mai Tai en haar vader die een percussionist was, lieten haar opgroeien rondom muziek en rondom de wereld van entertainment.

Hierdoor wist I am Aisha al vroeg dat ze ook zelf in de muziekwereld door wilt gaan en een eigen naam voor haarzelf wilt krijgen. Haar start van haar carrière begon al vroeg toen ze deel maakte van de meidenband LaliQ. Later wilde I am Aisha meer onafhankelijk zijn en begon als soloartiest te werken in de studio. Daar kreeg ze samenwerkingen met onder andere Reverse en the Opposites.

I am Aisha leeftijd

Door I am Aisha, haar deelname aan Expeditie Robinson, kregen veel mensen interesse in I am Aisha. I am Aisha's leeftijd was ook een groot onderwerp waar mensen over praten als ze over I am Aisha praten. Als u 'I am Aisha' opzoekt, krijgt u al snel 'I am Aisha Leeftijd' als resultaat. I am Aisha leeftijd is een grote verbazing, deze powervrouw is namelijk 40 jaar. Haar leeftijd heeft geen invloed op I am Aisha perfomance want I am Aisha is alsnog een echte powerhouse op het podium.

I am Aisha afkomst

Naast haar leeftijd, is de afkomst van I am Aisha ook een vraag die meeste mensen hebben. I am Aisha is Surinaams en dit komt ook terug in haar muziek. Ze nam zelfs haar moeder, Jetty Weels, mee naar Suriname toen I am Aisha voor het eerst haar loon kreeg.

I am Aisha bio

i am aisha boeken i am aisha boeken I-am-Aisha boeken I am Aisha.jpg

De zangeres I am Aisha deed in 2008 mee aan Idols en kreeg vanaf toen meer naamsbekendheid. In 2010 bracht I am Aisha haar EP uit en in 2012 werkte I Am Aisha met JeBroer aan het nummer Herrie in me oor. Dit nummer kreeg veel succes en hierna kreeg I am Aisha een jaar later zelf een hitsong met haar nummer Rebel. Vanaf toen kon I Am Aisha tekenen bij een label genaamd Top Notch en sinds dien is I am Aisha haar carrière een groots succes.

I am Aisha haar grootste hit kwam in 2015 wanneer I am Aisha samen met Dio een nummer uitbracht. Het werd meer dan 14 miljoen keer bekeken en leidde tot meerdere grote hitsongs zoals Squat. Dit lied bleef zelfs 25 weken lang in de top 100 lijst. Verder deed I am Aisha mee aan verschillende shows zoals Ali B op volle toeren en Expeditie Robinson.

I am Aisha’s succes is mede mogelijk gemaakt door haar mentaliteit. I am Aisha vertaalt in haar liederen gevoelens en situaties van een onafhankelijke, sterke en zelfstandige vrouw en over haar ervaringen met een vrouw zijn in een mannenwereld.

I am Aisha boeken

i am aisha boeken i am aisha boeken ashia i am i am aisha i am aisha i am aisha.jpg
Een powervrouw, sterk, getalenteerd en vooral een echte superster is hoe I am Aisha kan worden beschreven. Door haar inspirerende natuur en haar vele talenten op het podium, is I am Aisha boeken een perfecte keuze voor uw gelegenheid.

Is uw dochter bijna jarig en wilt u een zangeres die echt van deze tijd is? U kunt bij Evenses I am Aisha boeken. Heeft u een schoolfeest en wilt u I am Aisha boeken om een echte bijzondere avond te hebben? Of organiseert u een festival in het genre van hiphop/R&B? Dan is I am Aisha boeken perfect voor uw gelegenheid. U kunt zelfs I am Aisha boeken voor uw bruiloft als u er echt een feest van wilt maken. Of voor een feest zelf kunt u I am Aisha boeken.

Kortom, bij Evenses kunt u I am Aisha boeken voor elke gelegenheid en op elke locatie. Voor vragen of voor het boeken van I am Aisha kunt u de offerte aanvragen op onze website en onze event-specialisten zullen u helpen met I am Aisha boeken.

De I am Aisha's boekingen zijn altijd een groots succes en de I Am Aisha boekingen garanderen u een groot feest spektakel.

Bij Evenses kunt u:

Ontvang de beschikbaarheid van I Am Aisha
Starttijd

3 Beoordelingen
4,7 (3 Beoordelingen)

Sharon
I am Aisha, een zangeres die mij altijd weer blij maakt. De heerlijke gezellige manier waarop ze zingt SUPER!
Milou
I Am Aisha is een top zangeres, geweldig optreden!
Claudia
Ze blijft een leuke meid in Imperium tijdperk al nice track Aisha keep up the good work

FAQ

Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat is urban muziek?

Urban muziek is een breed begrip. De term omvat een breed scala aan genres, waaronder hiphop, R&B, soul, reggaeton en meer. Urban muziek gaat vaak over thema's die relevant zijn voor het stadsleven en de cultuur, zoals sociale en politieke kwesties, liefde en relaties en de strijd om succes en erkenning.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

I am aisha I Am Aisha boeken
€ 1795 - € 3050
4,7 (3 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar