I Am Aisha boeken

De Nederlandse hiphop artiest, I am Aisha boeken!

4,7 uit 5 sterren
€ 1795 - € 3050
I am aisha
D vndecs
WbcYnPArrV
iRzlWDICQLE
foWSekjcVM
I am aisha
Controleer nu de beschikbaarheid van I Am Aisha
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

I am Aisha

Aisha Echteld, of hoe iedereen haar kent: 'I am Aisha', is een bekende Nederlandse vrouwelijke hiphop artiest. I am Aisha groeide op in Diemen, Noord Holland. Vanaf kleins af aan kwam I Am Aisha in contact met de muzikale wereld. Haar moeder, Jetty Weels, bekend van de zanggroep Mai Tai en haar vader die een percussionist was, lieten haar opgroeien rondom muziek en rondom de wereld van entertainment.

Hierdoor wist I am Aisha al vroeg dat ze ook zelf in de muziekwereld door wilt gaan en een eigen naam voor haarzelf wilt krijgen. Haar start van haar carrière begon al vroeg toen ze deel maakte van de meidenband LaliQ. Later wilde I am Aisha meer onafhankelijk zijn en begon als soloartiest te werken in de studio. Daar kreeg ze samenwerkingen met onder andere Reverse en the Opposites.

I am Aisha leeftijd

Door I am Aisha, haar deelname aan Expeditie Robinson, kregen veel mensen interesse in I am Aisha. I am Aisha's leeftijd was ook een groot onderwerp waar mensen over praten als ze over I am Aisha praten. Als u 'I am Aisha' opzoekt, krijgt u al snel 'I am Aisha Leeftijd' als resultaat. I am Aisha leeftijd is een grote verbazing, deze powervrouw is namelijk 40 jaar. Haar leeftijd heeft geen invloed op I am Aisha perfomance want I am Aisha is alsnog een echte powerhouse op het podium.

I am Aisha afkomst

Naast haar leeftijd, is de afkomst van I am Aisha ook een vraag die meeste mensen hebben. I am Aisha is Surinaams en dit komt ook terug in haar muziek. Ze nam zelfs haar moeder, Jetty Weels, mee naar Suriname toen I am Aisha voor het eerst haar loon kreeg.

I am Aisha bio

i am aisha boeken i am aisha boeken  I-am-Aisha boeken I am Aisha.jpg

De zangeres I am Aisha deed in 2008 mee aan Idols en kreeg vanaf toen meer naamsbekendheid. In 2010 bracht I am Aisha haar EP uit en in 2012 werkte I Am Aisha met JeBroer aan het nummer Herrie in me oor. Dit nummer kreeg veel succes en hierna kreeg I am Aisha een jaar later zelf een hitsong met haar nummer Rebel. Vanaf toen kon I Am Aisha tekenen bij een label genaamd Top Notch en sinds dien is I am Aisha haar carrière een groots succes.

I am Aisha haar grootste hit kwam in 2015 wanneer I am Aisha samen met Dio een nummer uitbracht. Het werd meer dan 14 miljoen keer bekeken en leidde tot meerdere grote hitsongs zoals Squat. Dit lied bleef zelfs 25 weken lang in de top 100 lijst. Verder deed I am Aisha mee aan verschillende shows zoals Ali B op volle toeren en Expeditie Robinson.

I am Aisha’s succes is mede mogelijk gemaakt door haar mentaliteit. I am Aisha vertaalt in haar liederen gevoelens en situaties van een onafhankelijke, sterke en zelfstandige vrouw en over haar ervaringen met een vrouw zijn in een mannenwereld.

I am Aisha boeken

i am aisha boeken i am aisha boeken ashia i am i am aisha i am aisha i am aisha.jpg
Een powervrouw, sterk, getalenteerd en vooral een echte superster is hoe I am Aisha kan worden beschreven. Door haar inspirerende natuur en haar vele talenten op het podium, is I am Aisha boeken een perfecte keuze voor uw gelegenheid.

Is uw dochter bijna jarig en wilt u een zangeres die echt van deze tijd is? U kunt bij Evenses I am Aisha boeken. Heeft u een schoolfeest en wilt u I am Aisha boeken om een echte bijzondere avond te hebben? Of organiseert u een festival in het genre van hiphop/R&B? Dan is I am Aisha boeken perfect voor uw gelegenheid. U kunt zelfs I am Aisha boeken voor uw bruiloft als u er echt een feest van wilt maken. Of voor een feest zelf kunt u I am Aisha boeken.

Kortom, bij Evenses kunt u I am Aisha boeken voor elke gelegenheid en op elke locatie. Voor vragen of voor het boeken van I am Aisha kunt u de offerte aanvragen op onze website en onze event-specialisten zullen u helpen met I am Aisha boeken.

De I am Aisha's boekingen zijn altijd een groots succes en de I Am Aisha boekingen garanderen u een groot feest spektakel.

Bij Evenses kunt u:

Repertoire I Am Aisha

Genres

Pop
Nederlandstalig
Hiphop
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Sharon
5 uit 5 sterren
I am Aisha, een zangeres die mij altijd weer blij maakt. De heerlijke gezellige manier waarop ze zingt SUPER!
Milou
4 uit 5 sterren
I Am Aisha is een top zangeres, geweldig optreden!
Claudia
5 uit 5 sterren
Ze blijft een leuke meid in Imperium tijdperk al nice track Aisha keep up the good work

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.