I Am Aisha boeken

In 2010 bracht I Am Aisha haar EP uit, maakte een eigen studio in haar huis en heeft ze een aantal doelen voor zichtzelf gesteld waar ze naar toe werkt, zoals meer muziek en betere shows. I Am Aisha streeft ernaar om op te treden met zo een show dat andere artiesten er geen puntje aan kunnen zuigen.

I Am Aisha kwam op al op jonge leeftijd in aanraking met de muziekwereld. I Am Aisha haar moeder, Jetty Weels, was lid van de beroemde Nederlandse pop groep "Mai Tai" uit de jaren '80. Ze ging al vaak als kind mee naar optredens.

I Am Aisha is al jaren bezig als artieste en weet hoe de muziek werkt. I Am Aisha heeft meegedaan aan verschillende talentenshows, heeft samengewerkt met de voormalige manager van George Michael, Donavon Nelson, en waar lid van de meidengroep LaliQ. Daarnaast heeft ze ook samengewerkt met verschillende bekende producers, bijvoorbeeld met de producers van The Sugababes, Reverse en The Opposites.

Boekingen I Am Aisha

Zou u graag I Am Aisha willen boeken voor uw feest, festival of evenement? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor de hiphop artieste I Am Aisha. U kunt een offerte via de chat, mail of telefonisch bij ons aanvragen. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor het geval dat u nog vragen hebt over het boeken van I Am Aisha.