Christelijke band met christelijke zangeres huren?  The small band bestaat uit christelijke artiesten die allemaal zijn opgegroeid in een erg muzikale familie en zij zijn al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met de verschillende genres: christelijke muziek. jazz, soul, en gospel. De gepassioneerde zangeres van The Small Band heeft in haar jonge jaren ook leren piano spelen en is zij begonnen met het schrijven van haar eigen nummers. Hiernaast heeft zij privélessen gehad van verschillende muziekdocenten om zo optimaal mogelijk te kunnen presenteren. Bovendien heeft zij in diverse bands- en blackgospelkoren gespeeld.

De band behoort tot de christelijke bands die graag de muzikale omlijsting verzorgt tijdens verschillende gelegenheden. Zoekt u een christelijke band met christelijke zangeres voor uw feest, trouwmuziek in de kerk of live muziek bij de huwelijksmis?​ Dan bent u bij The Small Band aan het juiste adres.​ ​Met hun energie, christelijke liederen en stralende persoonlijkheden wordt ieder optreden een unieke ervaring. Hun liefde voor de muziekindustrie is uitgemond in een enorme passie. The small band treedt al vele jaren op door heel Nederland met een akoestische bandbezetting. De zangeres werkt vaak samen met een pianist en toetsenist. Dit kan altijd aangevuld worden met een percussionist, gitarist, drummer, contrabassist en/of backing vocals.​

Dé Christelijke Band met Christelijke zangeres voor uw trouwfeest, ceremonie of familiefeest.

Wilt u zangeres The small band boeken voor uw diner, congres, feest, huwelijksmis, ceremonie, kerkdienst of receptie? The small band is in te huren voor ieder type gelegenheid en kan het optreden aanpassen aan uw wensen en voorkeuren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van onze christelijke band met christelijke zangeres.