Cho boeken

Cho een Amsterdamse jongen die maar een droom voor ogen had, voetballen, muziek maken en bekend worden. Dat laatste twee is hem ook zeker gelukt. Giovanni Rustenberg, hoe de rapper echt heet, groeide op in Amsterdam-Zuidoost, als klein jongentje was hij eigenlijk alleen maar gefocust op voetbal en daar was ook waar zijn interesse lag. Zijn broer is de gene die hem heeft laten kennismaken met hiphop muziek, zo kreeg hij daar steeds meer aandacht voor en begon Cho zelf te freestylen op beats van muziek. Cho was opgeven moment zo erg gefocused, op het freestylen en muziek maken dat het niet ongehoord kon blijven. Zo nodigde een bekende DJ, Cho uit om te gaan freestylen en een intervieuw te geven in zijn radioprogramma Eigen bodem. Cho was toen nog maar 16 jaar oud, zijn freestyle rap deed hij op het nummet van The Opposites "hip hop artiesten"), Broodje Bapoa. Met dank aan deze uitzending werd Cho ontdekt door de 2 wel bekende rappers Adje en Reverse. Sindsdien is Cho niet meer te stoppen en werkt hij veel samen met het duo.

Op Cho zijn 18e verjaardag bracht hij zijn aller eerste clip uit. In 2011 begonnen het duo, Cho en zanger Jayh met een hiphop groep SlodderVosGang. Naast het werken met de groep werkte Cho nog altijd aan zijn eigen nummers en teksten en daardoor verscheen in 2012 en 2013 zijn albums KK(knock knock) en KK2 vervolgens in 2016 kwam KK3 uit. Cho bracht niet alleen liedjes zelf uit of met de groep, maar hij nam ook verschillende nummers op met  Reverse, Broederliefde en Keizer, deze nummers verschenen op de albums van deze artiesten.

Boekingen Cho

Dat we steeds meer van Cho gaan horen is wel duidelijk, als één van de bekendste rapper/zanger uit Nederland blijft hij natuurlijk niet stil zitten. Cho is ook te boeken bij Evenses. Wilt u Cho boeken voor uw feest, festival of evenement? Cho is in te huren voor uw verjaardag en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Cho.