The Singing String Ensemble stelt zijn nieuw concept voor. Niets is nog veilig. Elk muziekgenre kan ten prooi vallen aan deze combo van strijkkwartet met zang.
Vijf bevriende muzikanten besloten tijdens de lockdown hun krachten te bundelen. Vaak wordt er qua muziekgenres in hokjes gedacht, een taboe dat ze graag willen doorbreken.

De combinatie van zang met strijkkwartet bleek er een te zijn die niet vaak gemaakt wordt, en dit geheel onterecht. Met hun eigen arrangementen hopen ze u te verleiden, verrassen en nummers op een andere manier te laten kennen of herontdekken.
"Als een kameleon sluipen ze doorheen de muziek van de laatste eeuw."

Dit vijftal doorbreekt de barrière van een enkel klassiek ensemble. Zij spelen in meerdere genres en zullen u allen blijven verbazen met hun prachtige muziek. Zij spelen pop, rock, filmmuziek en musical hits. Zij zijn simpelweg erg divers en geschikt voor alle soorten evenementen.

Heeft u interesse in het boeken van dit Singing String Ensemble voor uw bruiloft, feest of evenement? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met Evenses en wij zullen samen met u kijken naar uw event perfect maken.