Raffaëla Paton boeken

Iedereen kent haar wel van de derde editie Idols, Raffaëla Paton!

4,7 uit 5 sterren
€ 1975 - € 3360
Raffaela Paton boeken
AzrKTQnMQ
wtrtT fSJyY
gztJGGdyEEs
HgoN Sac
vZmOHQXac
Raffaela Paton boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Raffaëla Paton
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Raffaëla Paton

Raffaëla Paton is nationaal doorgebroken door haar deelname en winst aan Idols. In die tijd maakte zij ook deel uit van de meidengroep Monroe. In 2010 deed Raffaëla wederom mee aan een talentenjacht, dit keer het fenomeen The Voice of Holland. In 2012 besloot zij nog niet klaar te zijn met talentenjachten en deed mee aan het Nationaal Songfestival. Tegenwoordig is zij de zangeres van de popgroep iDANCE.

Na Idols lag het even stil bij Raffaëla, dit kwam door de geboorte van haar dochter Beautifull Hope in augustus 2006. Daardoor besloot Raffaëla mee te doen aan het programma The Voice of Holland. Ze werd wederom een publiekslieveling. In 2013 deed Raffaëla nog mee aan het programma 'De Beste Zanger(es) van Nederland'. Hier ging zij er weer vandoor met de winst en kon zichzelf daarna de beste zangeres van Nederland noemen.

Raffaëla heeft een exotische verschijning, maar is toch ook een nuchtere Hollandse. Een combinatie van een prachtige stem, uitdagende looks en spectaculaire performance zorgen ervoor dat elk optreden verbazingwekkend wordt. Ze zingt voornamelijk nummers van Tina Turner, Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Amy Winehouse, Duffy en Aretha FranklinRaffaëla doet niet alleen spetterende optredens, ook de akoestische sets zijn vol passie.

Raffaëla Paton boeken

Wilt u Raffaëla boeken voor uw festival, verjaardag of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw feest en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Raffaëla Paton. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:
Repertoire Raffaëla Paton

Genres

Blues
Pop
Dance
Nederlandstalig
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Khloë Wolters
5 uit 5 sterren
Raffaëla zingt recht vanuit haar hart dat merk je gelijk aan haar performance!
Richella van Doorn
5 uit 5 sterren
Ze deed het maar weer even hoor! Bij TVOH meedoen, de tweede talentenjacht, wat een lef moet je daarvoor hebben en dat heeft ze zeker
Lynn Havermans
4 uit 5 sterren
Ik volg Raffaëla al sinds haar deelname aan Idols, ze heeft veel ups en downs gehad moet ik zeggen. Toch vind ik dat ze zich tegenwoordig helemaal heeft herpakt, een artiest waar we allemaal rekening mee moeten houden!

Vergelijkbare acts

Floortje Smit boeken

Floortje Smit boeken

3 Beoordelingen

Deze mooie zangeres en musicalster is bekend van Idols en The Voice of Holland.

€ 1995 - € 3390
Dana Winner boeken

Dana Winner boeken

3 Beoordelingen

Al meer dan 20 jaar domineert Dana Winner de hitlijsten van Vlaanderen

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.