New Timeless

Een geslaagd feestje kan pas echt gerealiseerd worden met de New Timeless!

prijs op aanvraag
New TImeless
VnUxbekpxQ
FxrshCntw
hTVhCKWafQ
KnxbbpGg
YYmINCMZoI
New TImeless
Controleer nu de beschikbaarheid van New Timeless
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Dé must-have voor iedere geslaagde party; New Timeless!

In het jaartal 1989 waren er 3 vrienden die al jaren lang samen voetbal speelde. De 3 vrienden kregen het geweldige idee om Soul een Soul en Motown zang-formatie te beginnen. Uiteindelijk werd hun repertoire zovaak geluisterd en hadden zij de beste soul -en motownhits uit de 70's en 80's. The New Timeless werd een grote hit en was graag gewild op alle mooie feesten die er maar konden zijn in Nederland.

Met charme meegenomen worden naar een nieuwe zanggroep

Motown en Soul heeft veel te bieden, van swingende hits uit de jaren 70 en 80, van hits uit de vorige eeuw en veel meer. Zodra deze zanggroep optreed op het podium gaat het publiek helemaal los. Het publiek wordt namelijk verwend met een mix van swingende danceclassics en songs waar iedereen van kan genieten. New Timeless is er voor iedereen! De heren van New Timeless tillen elk feest moeiteloos naar muzikale, sfeervolle hoogte. Zij brengen een mix van heerlijke 70’s & 80’s en only the best of Motown.

Een nieuw hoofdstuk

Er veranderde veel in het jaar 2000, want het trio Timeless veranderde in een duo. Zo ontstond ook de naam: New Timeless.
Met hun talenten, kwaliteit en enthousiasme wisten Marcel Bogarde en Eric Jaccot het publiek hun hart te winnen. Er werd naar hun muziek gesnakt, want de meeste vonden het zo geweldig. Dit kwam door hun herkenbare muziek en de juiste optredens die zij gaven. Alles aan hun performances leek bijna perfect omdat het zo dynamisch was en het publiek tijdens iedere show werd betrokken. Wanneer New Timeless het podium betreed worden de gasten meegevoerd in een achtbaan vol met fantastische nummers.

New Timeless boeken

Deze absolute top-act van internationale allure is het gegarandeerde hoogtepunt van ieder feest. De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt New Timeless geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en vrijwel alle gelegenheden. Denk bijvoorbeeld bruiloften, bedrijfsfeesten, diners en vele andere.

*New Timeless is uiteraard samen te boeken met andere diensten. Evenses vervult uw wensen. Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook New Timeless boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsgierig geworden? We leggen u graag alles uit over New Timeless!

Bij Evenses kunt u ook:
Repertoire New Timeless

Genres

60s / 70s
80s

Vergelijkbare acts

Quique boeken

Quique boeken

Boek nu de Nederlands-Colombiaanse artiest die zowel Nederlands als Spaans zingt!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.