Johnny 500 boeken

Gijs Scheeringa, ook wel bekend als Johnny 500 is een Nederlandse top DJ vooral bekend van zijn hits 'Skurbah' en 'Worken' waarbij hij samenwerkte met Urban artiest Jhorrmountain. Hij is niet alleen bekend van zijn elektrische sets, maar Johnny 500 heeft onder andere ook hits gescoord samen met Broederliefde, Duran en Stepherd in de Urban Scene. Johnny 500 boeken voor een knallende set in uw club, festival of op uw studentenfeest? Het kan via Evenses.com!

Johnny 500 boeken.jpg

DJ Johnny 500

Johnny 500 is een echte harten verslinder. Vele fans vergelijken hem ook wel met James Dean, een bekende acteur uit de jaren '50. En mocht de kunst van het mixen en draaien van de juiste tracks gezien worden als een buitenaardse kracht, dan is Johnny 500 de nieuw Superman van de DJ wereld. Johnny 500 heeft alles in zich om iedereen op elke dansvloer ter wereld te vermaken. De moderne elektrische sounds in eigen stijl met veel gevoel voor party en entertainment verpakt in een set waar iedereen die van feesten houdt helemaal los gaat.

#### Johnny 500 boeken prijs

Wilt u Johnny 500 boeken voor uw festival, stadsfeest of club? Deze act is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Johnny 500 boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Johnny 500 boekingen bekend als een groots feest spektakel.