Presentator

Komt er volgende maand een belangrijke klant naar kantoor en ben je gevraagd om hun groep die dag te begeleiden? Of staat de start van het seizoen voor jullie sportclub misschien weer voor de deur en zijn jullie als directie nog op zoek naar een efficiënte manier om alle leden te informeren over wat er de eerste maanden op de agenda staat? Heb je al eens overwogen om een professionele presentatie te boeken?

Presentatie boeken voor uw feest of event

Nu denk je misschien “Een presentatie boeken? Wat bedoelen ze daarmee?”.  Het boeken van een presentatie kan verschillende vormen aannemen. Dit kan variëren van het boeken van materiaal om zelf een presentatie mee te kunnen geven, zoals een projector of een laserpen, tot het boeken van een hele set-up inclusief presentator of presentatrice, om jou te ondersteunen of om de presentatie helemaal zelf te geven.

Met het boeken van een presentatie bij Evenses kan je dus heel wat kanten op en dat is wel zo handig, want wat er nodig is voor een succesvolle presentatie kan flink verschillen, afhankelijk van factoren als de omgeving, het luisterende publiek, en natuurlijk het onderwerp. Zo zullen, bijvoorbeeld, de stijl en de toon voor een presentatie van een nieuw stuk speelgoed voor kinderen nogal verschillen van wat er nodig is voor een presentatie van de cijfers van het laatste kwartaal voor je baas en de rest van de Raad van Bestuur. Bij Evenses zijn wij ons hier ten zeerste van bewust en kunnen we je helpen bij het organiseren van hele uiteenlopende soorten presentaties.

Heb je al een idee van het soort presentatie dat je wil geven, maar weet je nog niet precies hoe je deze het best kan invullen? Ook daarvoor kan je terecht bij ons, want wij hebben door de jaren heen al geholpen bij het organiseren van honderden presentaties. Voor sommige presentaties is het, bijvoorbeeld, al genoeg om een goede projector met een bijpassend projectiescherm van correcte grootte te boeken, terwijl andere presentaties, zoals bijvoorbeeld in grotere ruimtes, misschien ook een laserpen en een microfoontje vergen. Wat er ook gepresenteerd wordt, waar de presentatie ook plaatsvindt, en wat je ook nodig hebt, je kan ervan op aan dat wij je kunnen helpen.

Het boeken van een een presentatie voor jouw feest of evenement hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar gezien het gevarieerde en uitgebreide aanbod in Nederland en België is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van dergelijke boekingen. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid aanbod opties voor presentaties van allerlei soorten en maten die wij al voor talloze feesten en evenementen geboekt hebben, vaak zelfs inclusief professionele begeleiding. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij de ideale presentatie kan boeken voor het evenement dat je gaat organiseren.

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als je eerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties. Verder zullen we hieronder iets dieper in gaan op wat we nou precies bedoelen met het boeken van een presentatie en waarom het een goed idee kan zijn om de hulp in te roepen van professionals bij het organiseren ervan. Zo begin je optimaal voorbereid aan je zoektocht naar de presentatie die precies past bij wat jij in gedachten hebt.

Waarom kan het een goed idee zijn om een presentatie te boeken?

Voor veel mensen zal het boeken van een presentatie misschien wat ongewoon klinken, maar er zitten wel degelijk een hele rits aan voordelen aan. Gaande van een positieve impact op de kosten en de waardevolle hulp van een ervaren professional bij het opzetten van de presentatie tot het creëren van een professioneel imago, het boeken van een presentatie kan van toegevoegde waarde zijn op heel wat verschillende gelegenheden. Om je alvast een beetje een beter idee te geven van waarom het boeken van een presentatie een goed idee kan zijn, zetten we hieronder enkele pluspunten op een rijtje.

Je hoeft zelf niet al het nodige materiaal apart te huren of aan te schaffen

Zeker in het geval van meer uitgebreide presentaties of presentaties voor grotere groepen heb je als organisator al snel nood aan hulpmiddelen die jouw bedrijf of jijzelf niet gelijk in huis hebben. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan een grote projector, een correct projectiescherm, of een systeem met een microfoon dat draadloos aansluit op een set speakers. Het is het vaak niet waard om dergelijke spullen zelf aan te schaffen, tenzij je op zeer regelmatige basis presentaties geeft, en het huren van afzonderlijke items kan zowel veel tijd als geld kosten. Het alternatief is een presentatie boeken bij Evenses. Op die manier kan je alles wat je nodig hebt op één plek vinden en ben je er ook zeker van dat het allemaal goed bij elkaar aansluit.

Een professional kan je helpen met de details van je presentatie

Zoals we al eerder schreven, kan je bij het boeken van een presentatie er ook voor opteren om er een professionele presentator of presentatrice bij te nemen. Dit heeft veschillende voordelen voor jou als organisator. Ten eerste kan je op deze manier de hele presentatie zelf uit handen geven en zou jouw eigen handen vrij houden voor andere dingen. Ten tweede kan je professionele begeleiding ook gebruiken om jou te ondersteunen tijdens het geven van de presentatie, bijvoorbeeld voor de besturing van de computer of het uitdelen van samples. Ten derde kan een professionele presentator of presentatrice op voorhand samen met jou naar de set-up en de planning voor de geplande presentatie kijken, en zo zijn of haar mening geven over het geheel. Op die manier kan je eventueel advies van een ervaren professional in je presentatie verwerken.

Door een presentatie te boeken inclusief begeleiding houd je zelf de handen vrij

In het vorige punt stipten we al even kort aan hoe het boeken van een presentatie met begeleiding jouw de kans geeft om je met andere dingen bezig te houden. Als organisator van een feest of evenement zal je hoogstwaarschijnlijk meer verantwoordelijkheden hebben dan enkel de presentatie in kwestie. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan een stand van jouw bedrijf waarmee je op een bedrijvenbeurs staat. Terwijl een professional de presentatie van het bedrijf en jullie producten of services geeft voor belangstellenden, kan je zelf contact leggen met voorbijgangers en de aanwezige mensen helpen met eventuele vragen die ze hebben. Als er een goede wisselwerking bestaat tussen jou en de ingehuurde begeleiding, kan dit absoluut van toegevoegde waarde zijn.

Je kan ook kiezen voor enkel hulp bij het opzetten

Stel, je organiseert de veertigste verjaardag van je partner en je hebt een man of tachtig uitgenodigd voor de gelegenheid. Het is vrij vanzelfsprekend dat, als er een presentatie gegeven wordt, dat jij daarbij zelf het heft in handen neemt. Dat wil echter niet zeggen dat het boeken van een presentatie niet ook in zulke gevallen van pas kan komen. Voor zulke, meer grootschalige evenementen kan het best handig zijn om de hele omgeving voor de presentatie op te laten zetten door een professional. Op die manier hoef jij je zelf niet bezig te houden met dingen als het afstellen van de projector, het aansluiten van de microfoon en de speakers, en het boeken van eventuele andere apparatuur. Laat het gewoon over aan professionals als wij, zodat jij je kan concentreren op het belangrijkste, namelijk het geven van de presentatie tijdens jouw feest of evenement.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Het boeken van een presentatie is helemaal niet moeilijk, zeker niet als je al min of meer weet wat voor soort evenement je gaat organiseren en wat voor type presentatie er gegeven moet worden. Het is dus zeker nuttig om daar, in ieder geval voor jezelf, alvast een redelijk duidelijk idee van te vormen voordat je begint met het zoeken en boeken van een presentatie. Niet iedere set-up voor een presentatie zal namelijk even goed passen bij het soort feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.