Floortje Smit

Floortje is al van jongs af aan bezig met zingen. Op haar 15e deed ze in 1999 mee aan de Soundmixshow van Hennie Huisman. Ze eindigde als vierde en won de publieksprijs, ze deed mee met nummer "Hero" van Mariah Carey. Na haar optreden bood de bedenker van The Vengaboys haar een 5-jarig platencontract aan.

Floortje Smit idols

Jaren later deed ze in 2006 mee aan het derde seizoen van Idols, ze behaalde de finaleplaats en eindigde uiteindelijk als tweede. Na Idols werd haar een platencontract bij The Entertainment Group aangeboden en hiermee bracht ze het album 'Fearless' uit. Verder trad ze in 2006 drie avonden op tijdens 'Toppers in concert'. In 2008 was Floortje ieder weekend te zien als leadzangeres in 'Dinnershow of Dreams', deze show was te zien tot 2010. Floortje heeft ook nog meegedaan aan het programma 'Sterren dansen op het ijs'. Van 2010 tot 2011 had ze één van de hoofdrollen in de musical 'We Will Rock You' in het Beatrix Theater, in Utrecht. Ze speelde de rol van rebel 'Ozzy'.

Floortje Smit The Voice

In 2012 vond het derde seizoen van The Voice of Holland plaats. Floortje deed auditie met het nummer "Alone" en dit deed ze met succes! Alle vier de juryleden draaiden hun stoel om en Floortje sloot zich aan bij Team Van Velzen. Samen met hem had ze ook hier weer de finale behaald. Floortje zong tijdens de finale haar eigen single "Every Breath You Take" en eindigde uiteindelijk op de derde plaats.

Floortje Smit boeken

Zou u Floortje willen boeken voor uw feest, festival of bedrijfsfeest? Zij is nu te boeken bij Evenses. Huur haar in voor op uw evenement of feest. Heeft u misschien nog vragen? Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van Floortje Smit.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Floortje Smit willen boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Floortje Smit willen boekingen bekend als een groots feest spektakel.