DI-RECT boeken

De Nederlandse groep DI-RECT begon in 1999 met een start die gelijk hits opleverde als 'Just The Way I Do' en 'Inside my Head'. Na deze hits waren de heren niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. De 15 jaren die daarop volgde ging als een achtbaan voorbij, zo scoorde de 7 albums diverse top 10 hites, talloze awards en wel meer dan 2000 live shows in binnen- maar ook in het buitenland.

Inmiddels heeft DI-RECT haar 15-jarig jublieum gevierd, dit deden ze met een concert op het strand van Schevening voor maar lieft 12.500 man. In het najaar van 2017 verscheen er een nieuw album van DI-RECT genaamd 'Rolling with the Punches.' De release van dit album werd genomineerd voor een Edison en werd gevierd met de band' grootste clubshow tot nu toe in de AFAS Live. Dit voorjaar gaat de band met dit nieuwe album het land in en geven ze een club tour. Ook zijn ze vanaf nu te boeken bij Evenses Entertainment.

Boekingen van DI-RECT

Wilt u DI-RECT boeken voor uw festival of feest? Deze legendarische band is bij Evenses te boeken voor uw evenement of bedrijfsfeest. Zou u meer informatie willen, neem gerust contact met ons op. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Evenses is zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van DI-RECT.