Abba Fever

Abba Fever boeken? De enig echte Abba tribute band

prijs op aanvraag
Abba Fever
Abba Fever
uVdTIinA
Abba Fever
Abba Fever
Abba Fever
Abba Fever
Abba Fever
Abba Fever
Controleer nu de beschikbaarheid van Abba Fever
Starttijd:  
Eindtijd:  

Abba Fever is DE enige echte Abba tribute band

Al meer dan 40 jaar inspireert de muziek van ABBA generaties over de hele wereld om uit hun stoel te komen en de dansvloer op te gaan. Dat is precies waarom u Abba Fever boeken wilt om opwinding te brengen op uw feest of evenement. We zullen het een thema geven dat al uw gasten zal aanspreken. Met twee geweldige zangeressen, Agnetha en Frida, en zowel de gitarist als de pianist echte swingende muzikanten, brengt Abba Fever een ronduit jaren zeventig sfeer op elk podium.

Abba Fever en Fever Abba.jpg

Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: niet één ABBA-favoriet ontbreekt. Zelfs de echte ABBA fan zal verrast zijn door een aantal vergeten, maar niettemin ongelooflijke albumtracks. Abba Fever zorgt ervoor dat je een avond hebt om nooit te vergeten. De kostuums, het podiumontwerp, de lichteffecten en natuurlijk de spetterende livemuziek zullen je van je voeten doen vallen. Abba Fever biedt een onvergetelijke ervaring van wereldklasse!

Abba Fever boeken.jpg

  • Abba Fever is in drie verschillende opstellingen te boeken bij Evenses. U kunt uit de volgende opties kiezen:

Abba Fever boeken XS

Abba Fever is geschikt voor vele gelegenheden en evenementen, maar soms is de ruimte beperkt voor de Abba Fever Original show. Speciaal voor dit soort situaties his er Abba Fever XS. Dezelfde kwaliteit, maar alleen met de twee geweldige zangeressen.

Abba Fever boeken Original

Op het podium zullen Agnetha en Frida en twee topmuzikanten Benny en Björn uw gasten het gevoel geven dat ze terug zijn in de jaren zeventig. Abba Fever onderscheidt zich met prachtige kostuums, een spetterende show en de adembenemende stemmen van onze zangeressen die niet van de echte ABBA-dames te onderscheiden zijn. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond!

Abba Fever boeken XL

Met verbazingwekkende kostuums, een witte vleugel en een swingende 8-koppige live band, zullen uw gasten zich terug wanen in de jaren zeventig en een echt ABBA optreden meemaken. De Abba Fever XL show duurt ook het langst van alle drie de shows.

Fever Abba.jpg

Repertoire Abba Fever

Genres

Disco
60s / 70s
80s

Vergelijkbare acts

Lawineboys Boeken

Lawineboys Boeken

3 Beoordelingen

De Lawineboys zijn al ruim 15 jaar een van dé party acts van Nederland!

prijs op aanvraag
K3 boeken

K3 boeken

2 Beoordelingen

De populaire meidengroep die al meer dan 20 jaar bekend is in de Benelux!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.