< Terug naar overzicht

Saxofonist Rickie

Deze saxofonist begeleidt zichzelf met een virtual orkest. Leuk voor bruiloft, feest en borrel!
vanaf: 
€345,-
5

Referenties

"Wat maakt hij heerlijke muziek. Vooral de combinatie met een virtuele achtergrondmuziek is erg mooi! Het was perfect voor op onze bruiloft!!"
Maaike en Devin
5
"Rickie speelde heerlijke jazzmuziek op mijn verjaardagsfeest. Iedereen genoot er zichtbaar van, en hij zelf zeker ook!"
Berry
4
"Wat een lieve, leuke man. De muziek die hij speelde op onze borrel was helemaal super! Hij haakte goed in op de sfeer, waardoor het mede door hem een zeer geslaagde avond werd."
Tim en Manuel
5

Saxofonist Rickie

Saxofonist Rickie is met zijn virtual orkest thuis in alle muziekstromingen. Hij heeft een breed repertoire en voor ieder wat wils. De stijlen die voorbij komen zijn lounge, pop, jazz, soul en funk. Al zijnj muziek ligt makkelijk in het gehoor, waardoor het ideaal is voor een bruiloft, receptie of borrel. Hij speelt saxofoon onder de begeleiding van backing-tracks. Zo heeft u het effect van een sfeervolle band met slechts 1 muzikant.

 

Rickie is in 1984 begonnen met saxofoon spelen. Sindsdien heeft hij veel opgetreden en is uitgegroeid tot een beroepsmuzikant. Doordat hij optreedt met een virtual orkest, speelt hij een breed repertoire. Van Jazz tot hedendaagse Pop ballads. Hij speelt Jazz muziek van klassiekers als Chet Baker, Michael Bublé, Kenny G. en Stan Gets. Daarnaast laat hij zich ook inspireren door moderne ballads. Naar eigen inzicht en gevoel arrangeert hij alle nummers. 

 

Wilt u saxofonist Rickie boeken voor uw jubileum, evenement of receptie? Deze act is via Evenses te huren voor uw opening en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven. €595,- Lees meer
jazz pianist huren receptie bruiloft diner

Jazz Pianist Sven

Pianist

Jazz Pianist Sven

Pianist Deze jazz pianist verzorgt prachtige jazz en achtergrondmuziek. €375,- Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar

Cocktailbar

Cocktailbar Mobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers. €895,- Lees meer
Joni Summer boeken bruiloft

Joni Summer

Zangeres, Pianist

Joni Summer

Zangeres, Pianist Joni Summer is een zangeres-pianiste en betovert iedereen met haar prachtige warme stem. €395,- Lees meer