Zangeres Liza boeken

Deze jonge getalenteerde zangeres dringt met haar passie en liefde voor muziek elke keer tot de kern van het liedje. Met haar optreden bij RTL Late Night heeft ze ook aan het grote publiek haar muzikaliteit laten horen. Bent u op zoek naar een zangeres voor uw feest? Zangeres Liza is te boeken bij Evenses.

Zangeres Liza boeken

Zangeres Liza

Dat Liza muzikaal is was op vroege leeftijd al te horen. Op haar 7e zong ze al mee in een kinderkoor. Hier leerde zij onder andere samenzang, muziektheorie en gehoortraining. De passie voor muziek en met name het zingen werd steeds groter. Op haar twaalfde begon ze met pianolessen en maakte ze haar eerste stappen in haar solocarrière. Ook was dit het moment dat Liz begon met het schrijven van eigen muziek. Met haar zuivere, heldere stem zorgt Liza voor een intieme, gevoelige setting bij bijvoorbeeld uw bruiloft of huiskamerconcert. Daarnaast kan zij prima achtergrondmuziek verzorgen bij uw borrel of receptie, om zo uw evenement wat specialer te maken. Ze begeleidt zichzelf op piano en maakt van bestaande liedjes eigen ‘easy-listening’ versies. Ook schrijft ze liedjes op maat, als verjaardags- of trouwcadeautjes.

In 2018 kwam Liza in contact met Frank Krake, schrijver van het boek ‘De Laatste Getuige’. Liza schreef daar een eigen nummer voor. Na het overlijden van de hoofdpersoon van het boek, mocht Liza als eerbetoon het nummer live spelen in de uitzending van RTL Late Night.

Haar geluid is geïnspireerd door popsterren Adele en Norah Jones. Naast haar eigen nummers speelt Liza tijdens optredens ook covers van onder andere Ed Sheeran en Lianne La Havas. Dit doet zij wel op haar eigen manier. Zij maakt deze songs eigen door het een jazzy draai te geven.

Naast dat zij als solo artiest optreedt, is het ook mogelijk om haar met een voltallige band te boeken. Wilt u Zangeres Liza boeken voor uw feest, bruiloft of diner? Deze act is via Evenses te huren voor uw ceremonie of verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te voorzien van advies en hulp bij het boeken van entertainment.