Zangeres Liza

26 keer aangevraagd

Deze singer-songwriter brengt eigen nummers maar ook covers in een eigen jasje

5 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
zangeres boeken evenses
OsGjYiXsdvY
eMUWCIeKlk
kzdfHVJteE
q YzlmUbAlo
QlCK B
hsKmqZs
sSsITxCmRH
zangeres boeken evenses
Controleer nu de beschikbaarheid van Zangeres Liza
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bruiloft, Diner, Ceremonie, Feest, Overig
Genres: Pop, Jazz, 90s, 80s

Zangeres Liza boeken

Deze jonge getalenteerde zangeres dringt met haar passie en liefde voor muziek elke keer tot de kern van het liedje. Met haar optreden bij RTL Late Night heeft ze ook aan het grote publiek haar muzikaliteit laten horen. Bent u op zoek naar een zangeres voor uw feest? Zangeres Liza is te boeken bij Evenses.

Zangeres Liza boeken

Zangeres Liza

Dat Liza muzikaal is was op vroege leeftijd al te horen. Op haar 7e zong ze al mee in een kinderkoor. Hier leerde zij onder andere samenzang, muziektheorie en gehoortraining. De passie voor muziek en met name het zingen werd steeds groter. Op haar twaalfde begon ze met pianolessen en maakte ze haar eerste stappen in haar solocarrière. Ook was dit het moment dat Liz begon met het schrijven van eigen muziek. Met haar zuivere, heldere stem zorgt Liza voor een intieme, gevoelige setting bij bijvoorbeeld uw bruiloft of huiskamerconcert. Daarnaast kan zij prima achtergrondmuziek verzorgen bij uw borrel of receptie, om zo uw evenement wat specialer te maken. Ze begeleidt zichzelf op piano en maakt van bestaande liedjes eigen ‘easy-listening’ versies. Ook schrijft ze liedjes op maat, als verjaardags- of trouwcadeautjes.

In 2018 kwam Liza in contact met Frank Krake, schrijver van het boek ‘De Laatste Getuige’. Liza schreef daar een eigen nummer voor. Na het overlijden van de hoofdpersoon van het boek, mocht Liza als eerbetoon het nummer live spelen in de uitzending van RTL Late Night.

Haar geluid is geïnspireerd door popsterren Adele en Norah Jones. Naast haar eigen nummers speelt Liza tijdens optredens ook covers van onder andere Ed Sheeran en Lianne La Havas. Dit doet zij wel op haar eigen manier. Zij maakt deze songs eigen door het een jazzy draai te geven.

Naast dat zij als solo artiest optreedt, is het ook mogelijk om haar met een voltallige band te boeken. Wilt u Zangeres Liza boeken voor uw feest, bruiloft of diner? Deze act is via Evenses te huren voor uw ceremonie of verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te voorzien van advies en hulp bij het boeken van entertainment.

Repertoire Zangeres Liza

Genres

Pop
Jazz
90s
80s

Nummers

Amy Winehouse - Valerie
Adele - Chasing Pavements
Ed Sheeran - One
Ed Sheeran - Photograph
Gnarls Barkley - Crazy
Lianne La Havas - Elusive
Lusaint - American boy
Liza - Feel That Way
1 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Bianca
5 uit 5 sterren
Liza heeft op onze ceremonie gespeeld op 13 juli en het was prachtig. Zelfs een nummer van Clouseau op verzoek. Thanx Liza.

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.