White party

Boek een compleet georganiseerde white party voor uw gelegenheid!

prijs op aanvraag
white party organiseren
diner organiseren
bruiloft organiseren
decoratie huren
bloemen boeken
diner boeken
WqWaMSGlE
qyjl jell
white party organiseren
Controleer nu de beschikbaarheid van White party
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Een white party georganiseerd voor u!

Wij bij Evenses helpen u graag bij het organiseren van een white party. Samen met u stellen wij een totaalpakket samen passend bij uw voorkeuren en wensen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de organisatie van het feest. Dat betekent genieten van de onvergetelijke white party!

Dit regelen wij voor uw white party!

Het is mogelijk aanpassingen te doen in ons voorstel. In overleg stellen we het feest samen!

Decoratie

De decoratie voor een white party is natuurlijk erg belangrijk, namelijk alles wit! Wij kunnen u hier goed bij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles op maat wordt gemaakt, opgebouwd en geleverd. Bij het ontwerpen van de decoratie worden al uw voorkeuren en wensen meegenomen. Op deze manier is de decoratie compleet aangepast naar uw smaak. Hierbij kunt u denken aan witte ballonnen, witte slingers, witte bloemen en andere witte decoratie.

party white, white party's, white party.jpg

Entertainment

Entertainment kan natuurlijk niet ontbreken op uw white party. Onze DJ en saxofonist kunnen er een swingend feest van maken. Deze mannen combineren het beste van twee werelden; een live optreden van een saxofonist en de hitjes van een DJ. Ook voor een rustigere white party voor bijvoorbeeld een diner regelen wij een leuke jazz band. De Acoustic Groovemakers maken een sfeervolle avond van uw white party. Tijdens het diner zullen zij vrolijke maar relaxte hitjes spelen voor u en uw gasten.

Catering

Ook de catering kunt u uit handen geven bij Evenses. Wij zullen voor uw white party een heerlijke selectie maken van zoete en hartige hapjes. Op deze manier kunnen uw gasten een klein hapje nemen tussen het dansen door. Ook als u een diner wilt organiseren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stellen heerlijke pakketten samen met verschillende gerechten voor u.

white party's, party white, white party.jpg

Fotograaf

Het is natuurlijk erg leuk om een professionele fotograaf aanwezig te hebben op uw white party. Fotograaf Ricky zal uw white party op een prachtige manier vast kunnen leggen voor u. Deze foto's worden ook door Ricky nabewerkt en deze kunt u ook bij elkaar in een fotoalbum doen. Op deze manier kunt u altijd terugkijken naar een geslaagde white party.

white party's.jpeg

Videograaf

Videograaf Arnold is een professionele videograaf van Evenses. Deze videograaf kan prachtige videobeelden maken van uw white party, waarna hij de beelden ook nabewerkt tot een aftermovie. Op deze manier kunt u uw white party altijd terugkijken en weer helemaal in de sfeer komt van het geslaagde feest.

white party's, white party.jpg

Vergelijkbare acts

Discofeest

Discofeest

Ga swingend terug in de tijd met een discofeest

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.