Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Goochelaar Brecht
100% match

Goochelaar Brecht

Deze goochelaar en mentalist is een magische toevoeging op uw feest, bruiloft of verjaardag
Goochelaar Brecht is een goochelaar en mentalist die een magische show verzorgt voor u en uw gasten...
Lees meer

4,8 (41 Beoordelingen)
€ 745 - € 1640
Vuurspuwshow boeken
100% match

Vuurspuwshow boeken

Zet uw evenement in vuur en vlam met deze vuurspuwshow.
Onze vuurspuw demonstratie is een magische show waarbij op de meest spannende wijze de natuurwetten worden overtreden. Van het spuwen...
Lees meer

4,7 (14 Beoordelingen)
€ 575 - € 1250
Mr Mysterious
100% match

Mr Mysterious

Met Mr Mysterious word het een magisch feest!
Maak kennis met Mr Mysterious, een professionele goochelaar met jarenlange ervaring in de branche. Hij heeft opgetreden voor publiek van alle lee...
Lees meer

5 (30 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Sneltekenaar
100% match

Sneltekenaar

Deze sneltekenaar brengt een blijvende en humoristische herinnering aan uw feest of evenement!
Onze sneltekenaar tekent binnen 6 minuten een sprekende karikatuur van uw gasten. Daarnaast is ...
Lees meer

4,7 (15 Beoordelingen)
€ 595 - € 1310
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Pubquiz organiseren

Wil je graag een pubquiz organiseren, maar weet je niet hoe of wat? Bij Evenses krijg hoef je daar zelf niet over na te denken. Wij helpen jou met een pubquiz organiseren!

Pubquiz organiseren: waarom?

Een pubquiz is een spel waarbij teams het tegen elkaar opnemen door vragen te beantwoorden over verschillende onderwerpen. Deze onderwerpen kunnen variëren van sport tot aardrijkskunde, muziek, films of andere dingen. Een pubquiz is een gezellige manier om het tegen elkaar op te nemen. Dit kan goed zijn voor teamverband of een avond even lekker ontspannen. Door de vele onderwerpen komt iedereens kennis aan bod en is het van belang om elkaar aan te vullen in de onderwerpen waar men kennis over heeft. Het is zelfs nog mogelijk om een online-quiz te organiseren als het lastig is om iedereen bij elkaar te krijgen.

Pubquiz organiseren: waar begin je?

Stap 1 - Gezelschap

De eerste stap bij het organiseren van een pubquiz is een leuke groep mensen verzamelen waar zo'n avond mee gedeeld wordt. Vrienden, familie, collega's of een andere groep. Het is prettig om teams samen te kunnen stellen dus hoe meer, hoe beter!

pubquiz gezelschap organiseren .jpeg

Stap 2 - Planning

De groep voor de pubquiz is samengesteld. De volgende stap bij het plannen van zo'n avond is de planning. Het is belangrijk om een datum en tijd te bepalen. Daarnaast is het handig om van tevoren een afgesproken locatie gereed te hebben. Het kan gezellig zijn om met vrienden thuis te zitten, maar misschien geeft het wel veel ruimte als er een locatie wordt afgehuurd. Hier zijn veel verschillende mogelijkheden voor waarbij de voorkeuren per persoon kunnen verschillen.

Stap 3 - Thema

Een thema is een originele toevoeging aan een pubquiz. Maak er een spectaculaire avond van door iedereen verkleed te laten komen. Als het thema is vastgesteld kan dat afgestemd worden met de quizmaster zodat de vragen daarop aansluiten. Mocht deze stap niks voor het gezelschap zijn dan is het natuurlijk niet noodzakelijk. Kijk voor meer ideeën bij onze themafeesten!

Stap 4 - Quizmaster

Bij Evenses kunt u een quizmaster inhuren voor een kant-en-klare pubquiz om de avond in goede banen te leiden. Hierdoor hoeft niemand rekening te houden met het bedenken van vragen en antwoorden. Hier is de quizmaster verantwoordelijk voor. De quizmaster maakt de vragen op maat. Deze zullen (natuurlijk) niet gedeeld worden zodat het voor iedereen een verrassing is op de avond zelf! Alle benodigdheden worden door de quizmaster meegenomen. Is er nog twijfel? Evenses staat voor goed en duidelijk contact tussen de artiesten en de klant. Alle wensen voor de quizmaster over de pubquiz kunnen besproken worden.

Stap 5 - Wees origineel

Een pubquiz wordt natuurlijk beter, als deze ook origineel is! Verras het publiek met een aantal persoonlijke vragen die overlegd worden met de quizmaster. Deze kunnen dan in de pubquiz verwerkt worden en als verrassingselement voor het gezelschap werken. Persoonlijke weetjes, leuke feiten of interessante gewoontes kunnen gedeeld worden met het gezelschap. Kijk hoeveel iedereen van elkaar weet! De quizmaster verwerkt de vragen en zal zorgen dat de antwoorden goed doorgenomen worden. Het is dan wel de bedoeling dat degene die de vragen bedenkt de ronde uitzit...

Pubquiz organiseren: quiz-time!

pubquiz .jpeg

Wat kan Evenses voor uw pubquiz betekenen?

Het leukste van een pubquiz organiseren is als het moment werkelijk daar is. Door een quizmaster te boeken zijn de voorbereidingen al geregeld en scheelt dat veel met de zorgen. Een avond om niet meer te vergeten met een quizmaster van Evenses! Wilt u een quizmaster boeken voor uw feest of verjaardag? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan vijf dagen in de week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een gezellige invulling van uw evenement door een van onze vele professionele quizmasters.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar