Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

80's / 90's DJ boeken

80's en 90's dj huren? Deze DJ is te boeken voor uw jaren 80 / 90 feest. U kunt hier een top dj inhuren die de beste 80s en 90s muziek draait op uw jubileum, bruiloft, bedrijfsfeest, evenement en dorpsfeest.

dj bruiloft boekingen
DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.
Vanaf:
€445,-prijs op aanvraaga
jaren 80 90 dj boeken
80s & 90s party geven? DJ Kix draait de leukste muziek uit deze bijzondere jaren.
Vanaf:
€475,-prijs op aanvraaga
party collective  band boeken Evenses
Met Luftwaffel gaat het publiek geheid los. Boek Luftwaffel nu!
Vanaf:
€1875,-prijs op aanvraaga

‘80 & ‘90 Dj huren voor een feest

Een ’80 & ’90 dj draait het beste muziek uit de jaren 80 en jaren 90. Deze dj is inzetbaar voor diverse gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan uw festival, gala, trouwfeest of pleinfeest. Heeft u ook al gedacht aan een dj in combinatie met een saxofonist? Dit is een leuke toevoeging voor bij de live set van de dj en wordt vaak geboekt bij ons bureau. Het is ook mogelijk om verzoeknummers aan te vragen bij het optreden. Het is raadzaam om dit van te voren te bespreken, zodat wij en de dj hiervan op de hoogte zijn. Wilt u de avond vastleggen? Evenses biedt hiervoor verschillende mogelijkheden, zoals een budgetfotohokje, photobooth LED en diverse fotografen. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren kunt u aangeven wat u het beste lijkt voor uw type evenement.

Geen zorgen bij de klant

Als klant bent u in verhouding met overige partijen voordeliger uit bij Evenses. Wij hanteren een all-in prijs, waarbij Evenses alles uit handen neemt van de klant. Denk hierbij aan kosten voor apparatuur, geluid en licht en reiskosten. Er is dus nooit sprake van kosten die wij achteraf nog in rekening brengen. Om uw feest helemaal compleet te maken zou u een verlichte dansvloer kunnen overwegen. Dit geeft een extra toevoeging aan uw gelegenheid, waarbij u gasten zeker gebruik van zullen maken. Onze dj’s zullen ruim van te voren op tijd zijn, om alles op te bouwen. Heeft u nog vragen? Wij staan u graag telefonisch te woord of via de mail.