Funky Risotto een unieke act die is ontstaan tijdens de Dutchweek in Valtho. Funky Risotto bestaat uit 2 personen, een mc en een dj. Ze draaien 90s en 00s hits en maken van uw gelegenheid een mega feest! Dit doen ze door middel van maximale publieksinteractie en héél véél confetti. U zou het eigenlijk Wipneus en Pim kunnen noemen maar dan in een fris jasje. Tijdens een optreden van Funky Risotto kunt u verwachten dat u onderdeel wordt van de act en zij onderdeel van uw feest! Ze geven iedere keer weer gave gadgets weg en het publiek kan altijd leuke en verrassende props winnen.

Wat u kan verwachten van deze té gekke show tijdens uw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest of festival is enorm veel lol, mee doen met levend tetris, ga voor een onmogelijke solo bij de opblaasgitaarcontest of zing u stem schor in de beroemde opblaasmicrofoons. De heren van Funky Risotto zorgen voor gave props die uitgedeeld worden onder het publiek. Ook zult u kennis maken met 'hitje klitje' hier geeft u, uw favo genre op of bepaal het volgende nummer tijden de 'hit jukebox!'

EAT, SLEEP, CONFETTI, REPEAT!!

Wij garanderen u: meer feest dan Funky Risotto gaat het niet worden! Ze zijn de meest interactievefeestact sinds de milleniumbug.

Wilt u Funky Risotto boeken voor uw bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, verjaardag of studentenfeest? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.