< Terug naar overzicht

Funky Risotto

Het allérgezelligste en meest interactieve DJ-collectief sinds de euro.
vanaf: 
945,-
5

Referenties

"Funky Risotto wat waren jullie een toevoeging voor onze studentenavond! Wij waren al fan maar zijn nu super fan! Dank jullie wel. "
Studentenvereniging SV Sturad
5
"Wij hebben een hele leuke avond gehad door deze leuke heren. Ze wisten goed in te spelen op het publiek en iedereen heeft ervan genoten, wij zien ze graag weer op onze zomer borrel! "
Tijl Bouwhuis
5
"Heel leuk hoe zij op het publiek wisten in te spelen door hun interactie, humor en leuke mee swing muziek. Een leuk en origineel concept bedankt heren!"
Vera & Jeroen Sluizen
4

Funky Risotto

Funky Risotto een unieke act die is ontstaan tijden de Dutchweek in Valtho. Funky Risotto bestaat uit 2 personen, een mc en een dj. Ze draaien 90s en 00s hits en maken van uw gelegenheid een mega feest! Dit doen ze door middel van maximale publieksinteractie en héél véél confetti. U zou het eigenlijk Wipneus en Pim kunnen noemen maar dan in een fris jasje. Tijdens een optreden van Funky Risotto kunt u verwachten dat u onderdeel wordt van de act en zij onderdeel van uw feest! Ze geven iedere keer weer gave gadgets weg en het publiek kan altijd leuke en verrassende props winnen. 

 

 

Wat u kan verwachten van deze té gekke show tijdens uw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest of festival is enorm veel lol, mee doen met levend tetris, ga voor een onmogelijke solo bij de opblaasgitaarcontest of zing u stem schor in de beroemde opblaasmicrofoons. De heren van Funky Risotto zorgen voor gave props die uitgedeeld worden onder het publiek. Ook zult u kennis maken met 'hitje klitje' hier geeft u, uw favo genre op of bepaal het volgende nummer tijden de 'hit jukebox!' 
 

 

EAT, SLEEP, CONFETTI, REPEAT!!

 

 

Wij garanderen u: meer feest dan Funky Risotto gaat het niet worden! Ze zijn de meest interactievefeestact sinds de milleniumbug. 

 

 

Wilt u Funky Risotto boeken voor uw bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, verjaardag of studentenfeest? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.

Anderen bekeken ook

540183 358536670856692 1799169431 n

Soul Percussive

DJ & Band, DJ & Zang, DJ & Saxofoon, DJ & Percussie

Soul Percussive

DJ & Band, DJ & Zang, DJ & Saxofoon, DJ & PercussieDeze feest act combineert een top DJ met een saxofonist, percussionist en (optioneel) zangeres.695,-Lees meer
Dave Roelvink boeken

Dave Roelvink

Urban / Latin / Top 40 DJ

Dave Roelvink

Urban / Latin / Top 40 DJMet zijn unieke karakter en opzwepende muziekstijl, maakt hij van elke gelegenheid een feest!2999,-Lees meer
party collective band boeken Evenses

Luftwaffel

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ, Coverband

Luftwaffel

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ, CoverbandMet Luftwaffel gaat het publiek geheid los. Boek Luftwaffel nu! 1645,-Lees meer