Funky Risotto

Het allérgezelligste en meest interactieve DJ-collectief sinds de euro.

4,7 uit 5 sterren
€ 2295 - € 3670
Funky Risotto boeken festival.jpg
FbgFjinMl
YwNKlHHyxY
Funky Risotto Evenses
Boek Funky Risotto bij Evenses
Funky Risotto boeken bij Evenses
Funky Risotto boeken
Funky Risotto boeken bij evenses
Funky Risotto boeken festival.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Funky Risotto
Starttijd:  
Eindtijd:  

Funky Risotto een unieke act die is ontstaan tijdens de Dutchweek in Valtho. Funky Risotto bestaat uit 2 personen, een mc en een dj. Ze draaien 90s en 00s hits en maken van uw gelegenheid een mega feest! Dit doen ze door middel van maximale publieksinteractie en héél véél confetti. U zou het eigenlijk Wipneus en Pim kunnen noemen maar dan in een fris jasje. Tijdens een optreden van Funky Risotto kunt u verwachten dat u onderdeel wordt van de act en zij onderdeel van uw feest! Ze geven iedere keer weer gave gadgets weg en het publiek kan altijd leuke en verrassende props winnen.

Wat u kan verwachten van deze té gekke show tijdens uw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest of festival is enorm veel lol, mee doen met levend tetris, ga voor een onmogelijke solo bij de opblaasgitaarcontest of zing u stem schor in de beroemde opblaasmicrofoons. De heren van Funky Risotto zorgen voor gave props die uitgedeeld worden onder het publiek. Ook zult u kennis maken met 'hitje klitje' hier geeft u, uw favo genre op of bepaal het volgende nummer tijden de 'hit jukebox!'

EAT, SLEEP, CONFETTI, REPEAT!!

Wij garanderen u: meer feest dan Funky Risotto gaat het niet worden! Ze zijn de meest interactievefeestact sinds de milleniumbug.

Wilt u Funky Risotto boeken voor uw bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, verjaardag of studentenfeest? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.

Repertoire Funky Risotto

Genres

Pop
Dance
House
Disco
90s
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Studentenvereniging SV Sturad
5 uit 5 sterren
Funky Risotto wat waren jullie een toevoeging voor onze studentenavond! Wij waren al fan maar zijn nu super fan! Dank jullie wel.
Tijl Bouwhuis
5 uit 5 sterren
Wij hebben een hele leuke avond gehad door deze leuke heren. Ze wisten goed in te spelen op het publiek en iedereen heeft ervan genoten, wij zien ze graag weer op onze zomer borrel!
Vera & Jeroen Sluizen
4 uit 5 sterren
Heel leuk hoe zij op het publiek wisten in te spelen door hun interactie, humor en leuke mee swing muziek. Een leuk en origineel concept bedankt heren!

Vergelijkbare acts

DJ VJ Show

DJ VJ Show

3 Beoordelingen

Deze feestelijke show combineert een DJ met bijbehorende clips van de muziek op beeld.

€ 945 - € 1795
Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

4 Beoordelingen

Professionele bruiloft show met onze DJ, geschikt voor elke soort bruiloft.

€ 445 - € 1115
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.