Wij bieden een viertal draaiorgels aan

Een kleurrijk en vrolijk draaiorgel op uw bedrijfsfeest, evenement of feest. Een draaiorgel is een leuke toevoeging aan uw dag met afwisselende muziek.

Het grootste orgel is 6 meter lang en is dus een hele verschijning. Dit orgel heeft allure en heeft een indrukwekkende uitstraling. Met zijn kleurrijke uiterlijk en groot formaat maakt dit orgel uw evenement, feest of receptie tot een knaller. Dit orgel kan met zijn diversiteit aan klankkleuren de moderne popsongs ten gehoor brengen, maar ook een klassiek repertoire.

Het middelgrote orgel heeft een mooie en vrolijke uitstraling. Dit orgel is een graag geziene gast op feestelijke gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, een receptie of een feest. Met zijn verdragende muziek en altijd alle hits uit de top-40 is dit orgel een echte smaakmaker.

Een nog iets kleiner orgel draait al een aantal jaren mee en kan, op uw feest of evenement, met de hand gedraaid worden. Dit prachtig gerestaureerde orgel vertolkt de hits uit de jaren '60 en '70 op uw bruiloft, receptie of bedrijfsfeest.

Het laatste en kleinste orgel is een orgel dat perfect is voor evenementen en feesten met een kleinere ruimte of een kleiner budget. Het orgel wordt met de hand gedraaid wat een authentieke sfeer geeft. Dit orgeltje heeft een Hollands repertoire. Muziek van onder andere Frans Bauer en bijvoorbeeld oude smartlappen. Een feestelijk en Hollands tintje op uw feest, bruiloft of bedrijfsfeest? Huur dit draaiorgeltje.

Wilt u een orgel boeken voor uw bedrijfsfeest, receptie of evenement? De draaiorgels zijn te huren voor uw feest, bruiloft of bedrijfsfeest. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.