Supergaande boeken

Zou u graag Supergaande willen boeken voor uw feest, festival of evenement? Dat kan bij Evenses! Bij Evenses kunt u Supergaande tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Het duo Supergaande was eerder een veel bekeken reporterduo op Youtube, maar nu hebben ze ook een populaire DJ-act! Supergaande heeft zelfs al een gouden plaat mogen ontvangen voor het nummer 'Pardon, doe normaal'.

supergaande boeken.jpg

Nesim Najih en Quentin Correja vormen samen het duo Supergaande. Samen gaan ze het hele land door om vragen te stellen aan mensen, waaronder ook verschillende BN'ers, zoals Bizzey en Ali B. Het Youtube kanaal van Supergaande heeft op het moment ook meer dan een half miljoen volgers.

Supergaande boeken

Wilt u Supergaande boeken voor uw feest, evenement, festival of bedrijfsfeest? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor het duo. U kunt ook contact opnemen met één van onze medewerkers indien u vragen hebt. We staan 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden over het boeken van Supergaande.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Supergaande boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Supergaande boekingen bekend als een groots feest spektakel.