Sarita Lorena boeken

Boek deze Latin zangeres nu voor uw festival of evenement!

prijs op aanvraag
sarita lorena boeken
KfoqEWc
h kmNUZdjzQ
but WiQ
kwYwZFSCPCY
ISmVvzDX
sarita lorena boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Sarita Lorena
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Sarita Lorena biografie

Sarah de Sousa Gonçalves is geboren in Brazilië. Op 9-jarige leeftijd is zij naar Nederland verhuisd. Zij heeft op jonge leeftijd samengewerkt aan het album van D-Double. In 2018 heeft Sarah als Sarita Lorena meegedaan aan FunX Talent en hiermee heeft zij een groot publiek bereikt. Zij is in de finale van de talentenjacht geëindigd.

In hetzelfde jaar heeft zij zelf haar single "Laat Me Niet Los" uitgebracht. Dat was een groot succes want in 2019 heeft zij bij Sony getekend. Onder het label heeft zij de singles "On Top" en "Denk Maar Niet" uitgebracht. Daarnaast heeft zij in 2019 een single met Ronnie Flex gemaakt, "Haal Me Naar Boven".

sarita lorena 2.jpeg

Sarita Lorena muziek

Sarita Lorena maakt zowel Nederlandse als Portugese muziek. Zij kan deze liedjes ook bijzonder maken. Zij heeft een rustige melodie of een up-tempo club nummer. Haar sterken vocalen smelt zij samen met haar goede ritme. Ze heeft een grote muzikale vrijheid om verschillende soorten muziek te creëren. De verschillende soorten muziek die zij kan maken vallen niet onder één genre, hoe zij het zelf verwoord is het genre: "Sarita-pop".

Met haar nieuwe album "Brum Brum" bereikt zij veel mensen en ze blijft populairder worden. In het najaar van 2022 zal zij te zien zijn bij het programma Beste Zangers van Nederland, een eer die de beste artiesten van Nederland krijgen. Er zal meer muziek van Sarita Lorena blijven komen en iedereen al er van kunnen genieten.

Sarita Lorena boeken

Wilt u Sarita Lorena boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de artiest zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u

Dus wilt u Sarita Lorena boeken en bent u benieuwd hoe dat in zijn werking gaat? Wij nemen via de mail en telefonisch contact met u op. Wij leggen u alles naderhand uit en geven u de informatie die nodig is om jouw dag te laten slagen. Vooral als u Sarita Lorena geboekt heeft. Wij willen alles zo soepel en makkelijk laten verlopen.

Sarita Lorena boeken of huren en heeft u nog andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 020-260004, stuur ons een e-mail naar info@evenses.com of gebruik het online-contactformulier.

Repertoire Sarita Lorena

Genres

Pop

Vergelijkbare acts

Blanks boeken

Blanks boeken

Boek deze Nederlandse muzikant nu voor jouw feest of evenement!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.