< Terug naar overzicht

Roy Donders boeken

Deze sympathieke Tilburgse volkszanger maakt van uw evenement onvergetelijk!
vanaf: 
2 495,-
5

Referenties

"Hele gezellige man!"
Beaudine van Dam
5
"Roy Donders zorgt voor een enorme toevoeging voor uw feest!"
Kimberly Kuipers
5
"Roy is heel leuk in de omgang en brengt een hele leuke sfeer met zich mee!"
Louise Vos
5

Roy Donders boeken

Roy Donders boeken

 

Roy Donders staat bekend om zijn gigantische hoeveelheden haarlak, spectaculaire huispakken en bergen glitters. Deze sympathieke Tilburger heeft door zijn unieke karakter een eigen realitysoap gekregen, genaamd 'Stylist van het Zuiden'. Hij vermaakte wekelijks tienduizenden mensen met zijn soap. In de soap laat Roy zijn eigen grappige en eerlijke ik zien, terwijl hij door het land reist met zijn huispakkenparty's en enkele meezingers ten gehore brengt.

 

In de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven heeft Roy Donders een eigen kledingwinkel/kapsalon. Vrouwen uit het hele land komen hier naartoe. Met zijn talloze bussen haarlak en zijn krultang tovert Roy de haren van zijn klanten om tot ingenieuze kapsels. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen webshop, waar hij onder andere zijn populaire huispakken verkoopt. Naast stillist, ondernemer en kapper is hij ook volkszanger. Op vier jarige leeftijd stond hij al in de mini-playbackshow van Henny Huisman. Het zingen zat er dus al op vroege leeftijd in. Hij heeft een aantal nummers uitgebracht. Voor de soapserie 'Ga voor Goud' heeft hij de openingstune in gezongen en deze uitgebracht al single. Deze kwam binnen in de Single Top 100.

 

Boekingen Roy Donders 

 

Wilt u Roy Donders boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of bruiloft? Deze act is via Evenses te huren voor uw borrel en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

Typetje huren bedrijfsfeest receptie

Dronken Non

Typetje

Dronken Non

TypetjeEen non met een alcoholprobleem, dat kan nooit goed gaan! 295,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
peter beense huren evenement

Peter Beense boeken

Bekende zangers

Peter Beense boeken

Bekende zangersDeze Hollandse volkszanger heeft een prachtige loopbaan in de muziek. U kunt hem nu hier boeken2395,-Lees meer
dance duo boeken bruiloft

Dance Duo

Acrobatiek, Dansshow

Dance Duo

Acrobatiek, DansshowHet Dance Duo zijn echte dansfenomenen en geven een geweldige, unieke show weg975,-Lees meer