Biografie Quincy Wilson

Quincy Wilson is een DJ en producer. Hij is bekend geworden door 'House Of Talents'. Quincy Wilson deed mee aan House Of Talents toen hij nog maar 21 jaar oud was. Aan dit avontuur begon hij met de droom elke dag bezig te zijn met muziek.

Quincy Wilson heeft een moeilijke jeugd gehad. Toen hij 10 jaar was kreeg hij een tumor in zijn neus/keelholte. Hij is behandeld met chemo en bestraling, hierdoor is zijn geheugen en intelligentie verzwakt. Hij besefte toen dat hij zich alleen nog maar bezig wilt houden met muziek.

Toen Quincy Wilson nog maar drie jaar serieus met muziek bezig was won hij Dancetour DJ Clash. Ook mag Quincy met trots zeggen dat hij op Mysteryland heeft gestaan. U kunt Quincy Wilson boeken voor uw bruiloft, evenement, feest, festival en bedrijfsfeest. DJ en producer Quincy Wilson weet hoe hij een feestje moet maken met zijn geweldige beats.

Quincy-wilson.jpg

Quincy boekingen

Wilt u Quincy Wilson boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of evenement? Quincy Wilson boeken via Evenses voor uw feest of bruiloft. Vul het offerteformulier in voor Quincy Wilson boekingen, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u: