Quincy Wilson boeken

Met de geweldige beats van Quincy Wilson is het altijd een gezellig feestje!

prijs op aanvraag
quincy wilson boeken
vZvoCIikYZE
GGEXed A
QFOHWocU
gUJMIadFcAU
quincy wilson boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Quincy Wilson
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Genres: Hiphop
Categorie: DJ

Biografie Quincy Wilson

“Waarom een keuze maken, wanneer je alles kan doen waar je plezier uit haalt?” Het motto van Quincy is geniet van het leven, maak van elke dag je verjaardag, maak lol en ik heb geen tijd voor gezeik.

Quincy Wilson begon ooit als urban DJ, ging meer naar de achtergrond en vulde zijn tijd als (mede)producer en tekstschrijver van Nederlandstalige artiesten. (o.a. Monique Smit, Jeffrey Heesen, Raymon Hermans & Danny Froger) Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en hij gaat van backstage weer on stage!

Wie is Quincy Wilson verder?

Een ongeleid projectiel die maar blijft gaan! Zeer energiek of noem het ADHD. Druk, gek, vrolijk, lachen, gieren, brullen. En dat allemaal van nature!

Quincy Wilson is een getalenteerde duizendpoot die weet wat hij wil, en dat is zoveel mogelijk mensen blij maken met zijn muziek, teksten en zijn entertainment skills.

Wat kan je in zijn shows verwachten?

Een mix van meerdere stijlen/sounds die het feestje aan houden en voor 100% feestgehalte zorgen! Een 45 minuten durende show vol entertainment en energie. Stil staan is verboden! U kunt Quincy Wilson boeken voor uw bruiloft, evenement, feest, festival en bedrijfsfeest. DJ en producer Quincy Wilson weet hoe hij een feestje moet maken met zijn geweldige beats.

Wat kan je van zijn shows verwachten?

Een mix van meerdere stijlen/sounds die het feestje aan houden en voor 100% feestgehalte zorgen! Een 45 minuten durende show vol entertainment en energie. Stil staan is verboden!

Quincy boekingen

Wilt u Quincy Wilson boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of evenement? Quincy Wilson boeken via Evenses voor uw feest of bruiloft. Vul het offerteformulier in voor Quincy Wilson boekingen, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

Repertoire Quincy Wilson

Genres

Hiphop

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.