Niels Destadsbader boeken

Boek de bekende Belgische zanger en presentator bij Evenses!

prijs op aanvraag
 niels destadsbader boeken
RGcjFKROc
VtGEsUNNTg
GYhBvRsxKfE
IVGzEB kg
lfDCOcbCFo
SHhTOpmnA
v JxhfPhFkY
 niels destadsbader boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Niels Destadsbader
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Niels Destadsbader biografie

Niels Destadsbader is een Belgische zanger, presentator en actuer. Hij heeft zijn diploma gehaald van het Stedelijk Secundair Kunstinstituut in Gent. Hij heeft daardoor aan verschillende toneeltoernooien meegedaan zoals het voordrachttoernooi Albrecht Rodenbachstichting in Roeselare.

Een aantal jaar later is hij gaan presenteren bij de jeugdzender Ketnet. Hij praatte de programma's aan elkaar en speelde spelletjes met de kijkers thuis. Na een tijdje is hij zijn werk bij de televisiezender gaan combineren met werken bij de radiozender MNM.

Niels Destadsbader bij VTM

In 2014 is Niels Destadsbader overgestapt naar de televisiezender VTM, waar hij de danswedstrijd Dansdate ging presenteren. Daarnaast heeft hij daar Belgium's Got Talent gepresenteerd.
Een jaar later heeft hij, samen met Gerad Joling, K2 zoekt K3 gepresenteerd op VTM en SBS6. Er werd gezocht naar drie nieuwe leden voor de meidengroep.
Zo gaat zijn carrière nog wel verder met verschillende bekende Belgische en Nederlandse programma's die hij heeft gepresenteerd. In 2021 is bekend gemaakt dat hij niet meer exclusief aan de zender VTM verbonden zat. Hij is doorgegaan met zijn vorige 'beroep' als radiopresentator.

Niels Destadsbader muzikale carrière

In 2008 heeft Niels Destadsbader meegedaan aan de zangwedstrijf 'Steracteur Sterartiest'. Hij heeft de vierde plek behaald in de halve finale. Hij heeft op verschillende momenten liedjes geschreven en veel opgetreden. Hij heeft een band opgericht en zij zijn samen doorgegaan. Toen er een ongeluk gebeurde en een van de bandleden omkwam, heeft de band een muzikale pauze genomen.
Een aantal jaar later zijn zij opnieuw begonnen met nummers uitbrengen. Het album 'Speeltijd' is ook een eerbetoon aan de overleden vriend. De band heeft nog een lange periode daarna veel nummers van het album gespeeld en er zijn een aantal bonus-cd's uitgebracht.

Liefde Voor Muziek

In 2018 heeft Niels Destadsbader meegedaan aan Liefde Voor Muziek, een programma met bekende Vlaamse en Nederlandse artiesten. Hierdoor zijn zijn liedjes populair geworden in de Vlaamse top 50. Hij heeft de trofee 'Beste Soloartiest' gewonnen.

Niels Destadsbader boeken

Wilt u Niels Destadsbader boeken voor uw evenement of feest? Niels Destadsbader kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Niels Destadsbader boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Niels Destadsbader boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Niels Destadsbader

Genres

Pop
Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

De 3JS boeken

De 3JS boeken

3 Beoordelingen

De 3JS knallen al jarenlang en dat kan nu ook op uw gelegenheid!

€ 6575 - € 10520
René Karst

René Karst

Atje voor de sfeer met René Karst? Hij maakt van uw gelegenheid een onvergetelijke!

prijs op aanvraag
Frans Bauer boeken

Frans Bauer boeken

3 Beoordelingen

Frans Bauer is een gezellige volkszanger met een geweldige stem!

€ 9900 - € 15840
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.