Niels Destadsbader boeken 

 

Niels Destadsbader, nu van uw televisie scherm op uw podium. Deze bekende Vlaming is een talentvolle duizendpoot, en is van alle markten thuis; zingen acteren, presenteren, noem maar op. Niels heeft een dijk van stem en is nu te boeken via Evenses voor uw festival, bedrijfsfeest of stadsfeest. 

 

U kent hem wellicht wel als jurylid van Belgiums Got Talent, of van zin hits 'Groen' en 'Sara'. Zijn carrière bij de Belgische televisie begon in 2009, toen hij startte met presenteren op de bekende zender Ketnet. Hier praatte hij live programma's aan elkaar, speelde hij spelletjes met de kijkers en interviewde hij studiogasten. Naast presenteren acteerde hij ook in een aantal programma's op Ketnet, zoals een bijrol in 'Spring', 'Amika' en de hoofdrol als Dagmar Koningswens in 'De Elfenheuvel'. Hij kreeg de smaak van het acteren helemaal te pakken en schitterde op meerdere televisie zenders in programma's zoals 'Tegen de Sterren Op', 'F.C. De Kampioenen', 'Familie' en 'Aspe'. 

 

In 2008 nam Niels Destadsbader deel aan de BV-zangwedstrijd Steracteur Sterartiest op de televisiezender Eén. Hij strandde in de halve finale en behaalde een vierde plaats. De opbrengst van zijn deelname ging naar de Kinder- en Jongerentelefoon. Nadien is hij meteen begonnen aan een eerste album. Zijn hits 'Sara', 'Skwon Meiske', 'Hey pa' en 'Dansen' behaalde nummer 1 posities in de Vlaamse top 50. 

 

Boekingen Niels Destadsbader 

 

Wilt u Niels Destadsbader boeken voor uw festival, stadsfeest of verjaardagsfeest? Deze artiest is via Evenses te boeken voor uw ceremonie of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.