• LA BELLE SOUL
 • LA BELLE SOUL huren
 • Huur LA BELLE SOUL
 • LA BELLE SOUL boeken
LA BELLE SOUL
vhewRPIb
LA BELLE SOUL huren
Huur LA BELLE SOUL
LA BELLE SOUL boeken

LA BELLE SOUL

€ 1995 - € 2923
4,6 (5 Beoordelingen)

Over LA BELLE SOUL

LA BELLE SOUL is ontstaan vanuit het verlangen om muziek vanuit het hart te delen en terug te gaan naar de roots. De vocaliste van LA BELLE SOUL rolde tijdens haar studie de sessiewereld in als lead, studio- en backingvocalist, maar ze heeft haar carrière in 2018 tijdelijk op een laag pitje gezet. Met haar warme geluid, en haar roots in de gospel en soulmuziek, bewaart ze graag de puurheid, creativiteit en ruimte en creëert hiermee een intieme sfeer. Open voor improvisaties van zowel haar bandleden als haarzelf. Of het nou om een ceremonie, borrel, huiskamer- of (tuin)concert, bedrijfsfeest of een festival gaat, de verbinding met haar luisteraar staat centraal.


Maatwerk Muzikaliteit voor Elke Gelegenheid

LA BELLE SOUL kan geboekt worden met verschillende band-bezettingen enwerkt met gerenommeerde vocalisten en musici die elk staan voor een artistieke inbreng die passend zal zijn voor de gelegenheid die u voor ogen heeft. Ze spelen een gevarieerde setlijst van oude 'jazzy soul bluesy' songs tot de meer hedendaagse muziek. Iedereen beschikt over een professioneel speelniveau & grootse liefde voor het vak zodat elke gelegenheid gewoonweg genieten wordt. Niet alleen voor jou, maar ook voor ons!

LA BELLE SOUL heeft o.a. gewerkt met Stef Bos, Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, Shirma Rouse, Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Do, Lisa Lois, Chris Hordijk, Tony Hadley (Spandeau Ballet), Paul de Leeuw, Suzan & Freek, Toon Hermans, Ilse de Lange, Martijn Fischer, Xander de Buisonje en TV programma's zoals Ik hou van Holland.*

LA BELLE SOUL boeken?

Wilt u LA BELLE SOUL boeken voor uw evenement of feest? LA BELLE SOUL kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. LA BELLE SOUL boeken zorgen altijd voor veel plezier. Ook staan de LA BELLE SOUL boekingen bekend als een groots feestspektakel.

Op zoek naar een andere band?

Bij Evenses hebben we niet alleen Coverband, ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Live bands, Tribute bands of Jazz bands. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste live band boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van LA BELLE SOUL
Starttijd
10 keer aangevraagd

Repertoire LA BELLE SOUL

Nummers

Al Green - Let's Stay Together
Alicia Keys - If I Ain Got You
Amy Winehouse - You Know I'm No Good
Ane Brun - Show Me Heaven
Anita Baker - Sweet Love
Aretha Franklin - Don't Play That Song
Ben E King - Stand by Me
Bonnie Raitt - I Can't Make You Love Me
Cyndi Lauper - True Colors
Diana Krall - Just The Way You Are
Diana Krall - Quiet Nights
Dolly Parton - I Will Always Love You
Donny Hathaway - For All We Know
Donny Hathaway - A Song for You
Dua Lipa - Be the One -Acoustic
Ella Fitzgerald & Joe Pass - Nature Boy
Ella Fitzgerald & Louis Armstrong - They Can't Take That Away From Me
Eva Cassidy - People Get Ready
Eva Cassidy - Fields Of Gold
Frank Sinatra - I've Got You Under My Skin
Frank Sinatra & Count Basie - Fly Me To The Moon
George Benson - Nature Boy
Ilse DeLange - World of Hurt
Jill Scott - Golden
John Legend - P.D.A.
Joni Mitchell - Both Sides Now
Joss Stone - Super Duper Love
Lake Street Dive - I Want You Back
Lianne La Havas - Whay You Don't Do
Lizz Wright - Singing in My Soul
Mariah Carey - I'll Be There
Melody Gardot - Morning Sun
Nat King Cole - L-O-V-E
Norah Jones - Turn Me On
Norah Jones - Come Away With Me
Norah Jones - Don't Know Why
Norah Jones - Sunrise
Otis Redding - (Sittin'On) the Dock of the Bay
Prince - Strollin'
Robbie Williams & Nicole Kidman - Somethin' Stupid
Roberta Flack - Feel Like Makin' Love
Roberta Flack & Donny Hathaway - You've Got a Friend
Shania Twain - You're Still The One
Stevie Wonder - Do I Do
Stevie Wonder - Overjoyed
Stevie Wonder - Don't You Worry 'Bout A Thing
Stevie Wonder - For Once In My Life
Stevie Wonder - Lately
Tuck & Patti - Time After Time
Willie Nelson - Always on My Mind

5 Beoordelingen
4,6 (5 Beoordelingen)

Micheal
LA BELLE SOUL heeft onze bedrijfsborrel echt naar een hoger niveau getild! Hun muzikale talent en energieke performance zorgden voor een geweldige sfeer en maakten van ons evenement een groot succes. De bandleden waren niet alleen professioneel, maar ook heel vriendelijk en meegaand. We kijken er nu al naar uit om ze weer te boeken voor toekomstige evenementen die we bij jullie boeken.
Charlotte Duivenboden
LA BELLE SOUL heeft ons festival echt doen stralen! Hun optreden was een hoogtepunt van het evenement en trok een groot en enthousiast publiek. De bandleden waren niet alleen professioneel, maar ook enorm getalenteerd en brachten een breed scala aan muziekgenres ten gehore. We kunnen niet wachten om ze volgend jaar weer te verwelkomen op ons podium!
Lisa
Wat een geweldige ervaring met LA BELLE SOUL! Hun muzikale talent en energieke performance maakten ons bedrijfsfeest echt onvergetelijk. De bandleden wisten precies de juiste sfeer neer te zetten en kregen iedereen op de dansvloer. Een absolute aanrader voor elk feest of evenement!
Laura
Ik kan LA BELLE SOUL niet genoeg aanbevelen voor elk evenement! Hun optreden tijdens onze bedrijfspresentatie was gewoonweg fantastisch. De bandleden waren zeer professioneel en hun muziek zorgde voor de perfecte ambiance. Een absolute must-have voor elk zakelijk evenement!
+ bekijk alle reviews

FAQ

Hoeveel kost het om een wereldmuziekband te boeken?

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de band, de duur van het optreden en de locatie van het evenement. Neem contact op met Evenses om de mogelijkheden te bespreken.

Wat voor soort muziek speelt een wereldmuziekband?

Wereldmuziek is een genre dat muziek omvat uit verschillende delen van de wereld, zoals Afrika, Latijns-Amerika, Azië en Europa. Het omvat een breed scala aan muzikale stijlen, van traditionele volksmuziek tot moderne pop en fusion-stijlen.

Hoeveel tijd is nodig voor de opbouw en afbouw van het optreden?

Dit hangt af van de grootte van de band en het aantal instrumenten en apparatuur die ze meenemen. Gemiddeld duurt het ongeveer een uur om een ​​band op te bouwen en af te breken. Houd er rekening mee dat dit tijdschema eerder moet worden besproken bij het boeken van een band.

Kunnen ze speciale verzoeknummers spelen?

Dit is afhankelijk van de band en hun repertoire. Veel wereldmuziekbands zijn flexibel en kunnen speciale verzoeknummers spelen, mits ze voldoende tijd hebben om deze te oefenen en te integreren in hun set.

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat is gipsy jazz?

Gipsy jazz wordt gekenmerkt door snelle, virtuoze gitaarsolo's, een swingende ritme-sectie en een sterk accent op improvisatie. Gipsy jazz is meestal een akoestische stijl en maakt gebruik van traditionele jazz-instrumenten zoals gitaar, contrabas, viool en accordeon. Gipsy jazz is nog steeds populair en wordt nog steeds gespeeld door muzikanten over de hele wereld. Het is een levendige, opwindende stijl die zowel jazz- als worldmusic-liefhebbers zal aanspreken.

Wat speelt een gipsy jazz band?

Een gipsy jazz band speelt typische gipsy jazz nummers. Het repertoire van een gipsy jazz band bestaat meestal uit een mix van originele nummers en bewerkingen van traditionele jazzstandards. De muziek wordt gespeeld op akoestische instrumenten, zoals gitaar, contrabas, viool en accordeon, en kenmerkt zich door snelle, virtuoze gitaarsolo's, een swingende ritme-sectie en een sterk accent op improvisatie. Het tempo van de muziek is meestal snel en de nummers zijn vaak dansbaar en uitnodigend om mee te bewegen.

Wat is een coverband?

Een coverband is een muziekgroep die bekende nummers speelt die oorspronkelijk zijn opgenomen door andere artiesten. In tegenstelling tot originele bands, die eigen muziek creëren en uitvoeren, richt een coverband zich op het spelen van bekende muziek uit verschillende genres en tijdperken. Het doel van een coverband is om het publiek te vermaken en hen te laten genieten van bekende muziek, door deze nummers nauwkeurig na te spelen en soms ook op te leuken met eigen interpretaties.

Coverbands kunnen worden ingehuurd voor verschillende soorten evenementen, waaronder feesten, festivals, bedrijfsfeesten, huwelijken en andere speciale gelegenheden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

LA BELLE SOUL LA BELLE SOUL
€ 1995 - € 2923
4,6 (5 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar